calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

Haos u Minhenu: Pogledajte sukob navijača Srbije s policijom! Ko je izvukao deblji kraj? (VIDEO)

Objavio: RHT
25/06/2024 7:20 PM

Pogledajte sukob navijača Srbije s policijom!

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas protiv Danske odlučujući meč u trećem kolu Evropskog prvenstva.

Pogledajte sukob navijača Srbije s policijom!/ Foto: printscreen

Ipak, pred početak meča, sav fokus u Minhenu je usmjeren na tučnjavu na ulicama Minhena.

Naime, policija je uhapsila jednog navijača Srbije, onda su ga drugi pokušali osloboditi, pa je nastao haos.

Ka policajcima su letjele flaše. Oni su odgovorili sa biber sprejom, ali se ipak na kraju sve brzo smirilo, te je izbjegnut veći sukob.

Čitajte i Uopšte ne mari za bivšu djevojku! Dok Aneli pati zbog prekida trudnoće i raskida, Janjuš ima druge planove

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić je sinoć za crnim stolom govorila o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Kao i o trudnoći koju je nedavno prekinula.

Ona je ispričala da se ne kaje što je abortirala dijete. Ali da joj je mnogo teško, jer zna da će nakon izlaska iz Bijele kuće trpiti osudu javnosti zbog svog postupka. Pored toga, ona je dodala da je Asmin mnogo bolji bio prema njoj. Kao i da je uopšte nije ostavljao samu dok je bila trudna sa kćerkicom Norom, što nije slučaj sa bivšim košarkašem. Čini se da se drami ne nazire kraj.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS