calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje!

“IZGUBILA SAM BEBU! RASKINULA SAM SA BILALOVIM BRATOM!” Ekskluzivno! Ana Jovanović otvorila dušu!” (VIDEO)

Objavio: RHT
25/06/2024 5:00 PM

Izgubila sam bebu i raskinula s Bilalovim bratom

Ana Jovanović stekla je ogromnu popularnost učešćem u jednom rijaliti programu.

Ova mlada dama ostavila je veliki trag svojim učešćem, te je stekla veliki broj fanova.

Foto: Hypetv

U rijalitiju smo mogli da upoznamo njenu ličnost i brojne ljubavne drame.

U posljednje vrijeme Ana se potpuno povukla iz javnosti u medijsku ilegalu, a njen privatni život ne prestaje da intrigira publiku.

Jovanovićeva je ugostila vrijednu ekipu HYPE televizije u svom kozmetičkom salonu u jednom beogradskom naselju.

Foto: Hypetv

U ekskluzivnom intervjuu otvorila je dušu na brojne teme, te je bez dlake na jeziku govorila o svom privatnom životu.

Prvo nam je priznala da je prezadovoljna kako funkcioniše njen salon. Okupirana je poslom, ima dosta klijenata i zadovoljna je ovim periodom. Rekla je i da brojne klijentkinje koje dođu u salon je prepoznaju iz rijalitija.

Upitali smo je i koji je razlog njenog povlačenja iz medija. Priznala nam je da se generalno smirila i povukla, te promijenila svoj život.

Foto: Hypetv

Radila je na sebi i na svom poslu, posvetila se skroz sebi i svom životu. Sada je spremna na povratak u mnogo ljepšem svjetlu.

Izgubila sam bebu i raskinula s Bilalovim bratom

Svi mediji su pisali o njenoj vezi sa fudbalerom Bakirom Brajlovićem, bratom rijaliti učesnika Bilala Brajlovića. Priznala nam je da su oni raskinuli još prošle godine.

„Mi smo raskinuli još prošle godine. Razišli smo se u normalnim okolnostima. Nismo ostali ni u kakvim odnosima, smatram da je tako i ispravno. Stavili smo tačku na taj odnos i to je to.“

Foto: Hypetv

Morali smo da je pitamo i za jednu njoj jako tešku i bolnu temu, gubitak njene i Bakirove bebe.

Priznala nam je da je to jedan od glavnih razloga njenog povlačenja u ilegalu. Život joj se od tada skroz preokrenuo, promijenila se potpuno.

Jako teško je prošla ovaj period, ali sada se psihički podigla i trudi se da nastavi svoj život.

Cijeli ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS