calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven!

OVOG FRAJERA JE VOLILA BOJANA BAROVIĆ PRIJE ROKVIĆA! U pitanju je NBA ZVIJEZDA, a ona je ovako govorila o njemu!

Objavio: RHT
25/06/2024 3:45 PM

OVOG FRAJERA JE VOLILA BOJANA BAROVIĆ PRIJE ROKVIĆA!

Bojana Barović u bračnoj zajednici je sa Nikolom Rokvićem, pjevačem.

nikola rokvic bojana barovic
Foto:ATA Images, Nikola Rokvić i Bojana Barović

Bivša manekenka ne krije koliko je ponosna na Rokvića, koji je nedavno ispunio svoj cilj. Ispunio je hodočašće u Grčkoj i zaradio novac koji ide u humanitarne svrhe.

OVOG FRAJERA JE VOLILA BOJANA BAROVIĆ PRIJE ROKVIĆA!

Kada je riječ o Bojaninom privatnom životu mnogo prije Nikole, 2005. godine je volila košarkaša Pau Gasola.

“Upoznali smo se, bili smo zajedno i to je to”, izjavila je Bojana ranije za medije.

Gasol se u Bojanu zaljubio kada je igrao za Španiju na Evropskom prvenstvu u Beogradu i Novom Sadu. Poslije kratkog poznanstva stupili su u vezu. Život sa košarkašem u Los Anđelesu iskoristila je tako što je započela i glumačku karijeru, pišu mediji.

ŠTA SE POTOM DESILO?

Takođe, pripadnici sedme sile navode kako Pau nije dugo mogao da preboli Barovičevu. Čak ju je nekoliko puta zvao da ponovo budu zajedno, prema navodima. Tada je sa Rokvićem bila u vezu nisu još bili u braku. Pau je tada odustao u svojoj namjeri. A Bojana se udala za Nikolu.

Instagram / bojanabarovic, Nikola Rokvić i Bojana Barović

Gasol je sreću pronašao pored fatalne plavuše Ketrin Makdonel s kojom se 2019. godine oženio i imaju dvoje djece.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”KOST I KOŽA?! Rokvić objavio fotku iz teretane i pokazao kako izgleda nakon mjesec pješačenja

Nikola Rokvić pješačio je od Beograda do Egine kako bi sakupio novac za dječiju onkologiju, a njegovu misiju pratio je čitav region.

Sada se pjevač oglasio na svom Instagram profilu gdje je podijelio fotografiju iz teretane i pokazao kako izgleda nakon ovog podviga.

“Mršavi Niđo”, napisao je Rokvić u opisu fotografije na kojoj se može vidjeti kako je muzičar drastično smršao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS