calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

PRINCU HARIJU POSTAVLJEN JOŠ JEDAN USLOV ako želi da se vrati u domovinu?! Evo o čemu je riječ

Objavio: RHT
25/06/2024 3:15 PM

Princu Hariju postavljen uslov!

Britansku kraljevsku porodicu drmaju tračevi svakodnevno, a kako strani izvori navode princ Hari mora prvi da se izvini svom bratu. Princu Vilijamu kako bi se svađa među njima okončala. Znamo da braća nisu u dobrim odnosima od kada je Hari napustio svoje dužnosti i iznio “prljavštine” o svom bratu i kraljevskoj porodici u svojoj knjizi “Rezerva”.

foto: Profimedia

Princu Hariju postavljen uslov!

Kraljevski stručnjak, Ričard Ficvilijams, rekao je da je princ Hari propustio još jednu porodičnu priliku prošle nedjelje. Kada je njegov brat Vilijam napunio 42 godine. Ficvilijams navodi i da bi sljedeći koraci Harija što se tiče Vilijama, mogli biti ključni zbog trenutne zdravstvene situacije njihovog oca i Vilijamove supruge. Kao što znamo, kralj Čarls i njegova snaja, Kejt Midlton, bore se sa karcinomom. 

“Mislim da je svima jasno da je svaki razdor nepoželjan. A kada su pojedinci koji su uključeni u to bolesni, to ga čini još nepoželjnijim”, rekao je kraljevski stručnjak. Pa dodao da bi najbolji sljedeći Harijev korak bio kada bi nešto lijepo rekao o članovima svoje kraljevske porodice u javnosti.

Iako obje strane treba da shvate vlastite greške, Ficvilijams smatra da je na Hariju da se prvi izvini jer je prvi započeo svađu sa porodicom. Naravno, kada bi do toga došlo, međusobno povjerenje bi počelo da se gradi na duže staze.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS