calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Izabrani najljepši fudbaleri na Euru 2024: Turčin prvi na listi, a naše prve komšije imaju najljepši tim!

Objavio: RHT
25/06/2024 3:30 PM

Izabrani najljepši fudbaleri na Euru

Britanski “The Sun” objavio je listu najljepših fudbalera i timova Eura 2024., gdje u ekipnoj konkurenciji prvo mjesto zauzima reprezentacije Srbija.

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ bs

Izabrani najljepši fudbaleri na Euru

Lista je kreirana uz pomoć umjetne inteligencije i stručnjaka engleske online stranice za prodaju ulaznica “Ticketgum”, a koristili su poseban softver i uključuje sva 24 tima.

Njihovih 26 stručnjaka je analiziralo rezultate, nakon što su 624 fudbalera prošla kroz softver za analizu lica.

Foto: Twitter

Od ukupno 100 bodova Srbija je osvojila 77,9 i zauzela prvo mjesto na listi najljepših selekcija. Drugo mjesto je zauzela Italija sa 77,64 boda, a treća je Turska sa 77,59.

Hrvati su 14. na listi, a posljednja četiri mjesta zauzimaju Englezi, Nijemci, Francuzi i Švajcarci.

Foto: The Sun
Foto: The Sun

Objavljen je i pojedinačni plasman, a turski bek Mert Muldur smatra se najljepšim igračem na turniru. Iza njega plasiran je Poljak Taras Romanczuk, treći je španski veznjak Fabian Ruiz. Potom, u top 10, slijede Strahinja Pavlović iz Srbije, te Flavius Daniliuc, Oleksandr Tymchyk, Mempihs Depay, Nicolo Fagioli, Gianluca Scamacca i Florian Wirtz.

EURO 2024. – RASPLET GRUPNE FAZE

Pročitajte i: EURO 2024. – RASPLET GRUPNE FAZE Kako i remi sa Danskom vodi Srbiju u osminu finala! ŠTA TREBA HRVATSKOJ?


Šokantni sinoćnji remi (1:1) reprezentacija Hrvatske i Italije,
 u 3. kolu grupne faze Eura 2024., ostavio je nadu selekciji Srbiji da može do druge faze Evropskog prvenstva i u slučaju remija sa Danskom.

Foto: Tanjug/AP

Naravno, za taj scenarij potrebno je da se poklope još neki, odnosno tri rezultata. A kalkulacija je jasna, pa čak i realna.

Naime, Portugal mora da savlada Gruziju, Turska Češku, a Engleska Sloveniju sa dva gola razlike.

U tom slučaju, ukoliko Srbija odigra neriješeno sa Dancima, može da prođe u osminu finala kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(The Sun/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS