calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec

“MAJA MARINKOVIĆ JE ZABORAVILA KO JE ONA!” Ljuba Pantović nikad brutalnije o starleti u “D-Castu”: “Njoj se ostavlja 50 eura na stolu!”

Objavio: RHT
24/06/2024 9:42 PM

Ljuba Pantović o Maji Marinković

photo:Hypetv

U novoj epizodi emisije “D-Cast” na Hype televiziji, koju vodi i autorski potpisuje Dejan Dragojević, kao specijalna gošća pojavila se Ljuba Pantović.

Dejan Dragojević je poznat po svojoj sposobnosti da izazove zanimljive diskusije i da istražuje različite aspekte života i kulture kroz svoju emisiju “D-Cast”. Gostovanje Ljube Pantović, koja je takođe poznata po tome da nema “dlake na jeziku”, kao i svojim stavovima i javnim nastupima, sigurno će doprinijeti dinamičnosti i bogatstvu sadržaja ove epizode.

Ljuba se, najprije, osvrnula na odnos njene kćerke sa Davidom Dragojevićem.

– Pa ja sam rekla, pošto se on predstavio kao uspješan fudbaler: “Kako si uspješan kad nemaš pare za pantalone, došao si u tim iscijepanim?” Nešto sam počela da ga zezam. On je to prihvatio okej. Smuvao se sa Aleksandrom, ja sam to posmatrala kao okej, on se njoj sviđa, neću da se miješam. Međutim poslije se jesam umiješala, jeste počelo da mi smeta i ti si poslije uvučen u sve to (prim.aut. Dejan Dragojević) – rekla je ona, pa nastavila:

– Svi smo se na kraju posvađali. Ali jednostavno njih dvoje nisu bili jedno za drugo, definitivno. Tada se desilo sve ono što sam ja njoj rekla da slijedi. Što je meni savršeno odgovaralo. Možda ja zvučim zlobno, ali sam ja dočekala ono što smatram da treba tako. da njih dvoje ne budu zajedno – rekla je Ljuba, pa otkrila šta misli o Maji Marinković nakon što se ona predstavila kao Aleksandrina drugarica, pa pokušala da joj preotme muža.

Ljuba Pantović o Maji Marinković

– Moja Aleksandra jako lijepo živi. I radi i zarađuje i, hvala Bogu, Peca zarađuje. Tim ženama ti postaješ da budeš neprijatelj, trn u oku, jer one žele tvoj život. Misle da se taj život dobija na onu stvar. E ne dobija se. Zato sve te takve završe tako što im ostaviš 50 eura za usluge na ležaljci i pobjegneš na aerodrom u Podgoricu za Beograd – rekla je iskreno Ljuba Pantović u D-Castu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS