calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Pjanić pred potpisom za novi klub nakon što je zvanično napustio Emirate

Objavio: RHT
24/06/2024 5:45 PM

Pjanić pred potpisom za novi klub

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (34) zvanično je napustio ekipu Al Sharjaha, a karijeru bi trebao nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Pjanić pred potpisom za novi klub/Foto: X

Ugovor s klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata istekao je Pjaniću s krajem ove sezone, a Sharjah mu se zahvalio na saradnji putem zvanične stranice.

Istovremeno, Footmercato otkriva da je Pjanić na pragu potpisa za Al-Raed, klub u Saudijskoj Arabiji. Čini se da su ostale samo formalnosti i da će dogovor uskoro dobiti zvaničnu potvrdu.

Pjanić je u dresu Al Sharjaha odigrao 61 utakmicu postigavši pet golova uz 16 asistencija, te je je osvojio dva Kupa.
Podsjećamo, nedavno se Pjanić odlučio oprostiti od reprezentacije Bosne i Hercegovine, za koju je u karijeri upisao 115 nastupa.

Čitajte i “LAJETE I KEVĆETE KAO KUČIĆI!” Budući učesnik “IMANJA” žestoko odgovorio hejterima! (VIDEO)

Novi rijaliti šou “Imanje” kreće sa emitovanjem od 7. septembra 2024. godine, a prijave samo pristižu. Planirano je da u ovaj projekat uđe 30 osoba, od toga 18 žena i 12 muškaraca.

Jedan od četvoro poznatih učesnika je Ivo Kovačević, koji dolazi iz Crne Gore. Tačnije iz Ulcinja.

Ivo, koji ima 43 godine, radi kao profesoionalno obezbjeđenje i telohranitelj, a godnima se bavio kik-boksom.

Budući učesnik “IMANJA” žestoko odgovorio hejterima

Nema sumnje da Kovačević sate i sate provodi u teretani, a posljednjom objavom na njegovom Instagramu se obratio hejterima koji su kako kaže, jaki samo na tastaturi.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/klix.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS