calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole

Otac petoro djece poginuo nekoliko sati poslije svoje svadbe

Objavio: RHT
24/06/2024 2:00 PM

Otac petoro djece poginuo nakon svoje svadbe

OSIJEK – Muškarac (33), otac petoro djece, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Slavoniji, nekoliko sati nakon svog svadbenog veselja.

MUP KS. Screenshot

Nesreća se dogodila nešto iza 11.00 sati na putu između Satnice Đakovačke i Potnjana.

Muškarac je, kako piše “Dnevnik”, prebrzo vozio, došlo je do slijetanja sa puta, a vozilo se više puta prevrnulo i završilo u njivi.

Prema navodima, muškarac nije bio vezan.

Tijelo vozača je po nalogu zamjenika opštinskog državnog tužilaštva prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju.

Otac petoro djece poginuo nakon svoje svadbe

Kako navodi “Dnevnik”, muškarac je veče prije imao svadbenu proslavu, koja je trajala do duboko u noć. Već godinama živi sa suprugom, s kojom ima petoro male djece, a uskoro bi trebalo biti rođeno još jedno.

Prije nekoliko godina vjenčali su se kod matičara, a sad su odlučili da naprave svadbu, proslave skorašnje rođenje šestog deteta i kupovinu kuće u Potnjanima u koju su se uselili.

Mještani su najavili da će organizirati prikupljanje finansijske pomoći za porodicu i djecu, od kojih najstarije ima tek desetak godina, prenosi “Telegraf”.

BONUS VIDEO:

nezavisne.com/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Teška nesreća kod Nevesinja: Poginula djevojka (18)

Teška nesreća kod Nevesinja

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, kako piše Hercegovina.info, automobil u kojem su bile djevojke iz Nevesinja prevrnuo se na Moljevom brdu.

U nesreći nisu učestvovala druga vozila.

Jedna osoba je hitno upućena za Mostar, dok je druga hospitalizovana u nevesinjskoj bolnici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS