calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze

EURO 2024. Hrvatska navijačica Ivana Knoll pred duel odluke: Smijem se hejterskim komentarima i člancima

Objavio: RHT
24/06/2024 12:15 PM

Hrvatska navijačica Ivana Knoll

Najpopularnija hrvatska navijačica Ivana Knoll ponovo se oglasila iz Njemačke, gdje bodri “Vatrene” koji večeras igraju odlučujuću utakmicu grupne faze protiv Italije.

Hrvatska navijačica Ivana Knoll / Foto: Instagram

Hrvatska navijačica Ivana Knoll / Foto: Instagram

Hrvatska navijačica Ivana Knoll

“Ljudi gdje ste? Ja sam u Njemačkoj, blijeda kao nikad u junu, preskačem teretanu, nadam se da će moja momčad, Hrvatska, pobijediti u ponedjeljak. Odrađujem milijarde intervjua, odrađujem sjajne nastupe ovdje. Sviram s izvrsnim DJ-ima, čitam i smijem se hejterskim komentarima i člancima, brate, bolji su od bilo koje komedije. Kakav je vaš dan – pitala je na Instagramu Knoll svoje pratitelje.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Pritom je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u čipkastom bijelom topu u stilu korzeta, koji je sjajno naglasio njene poznate obline, i trapericama.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

No, ovo „anđeoski“ bijelo izdanje uskoro je zasjenio video s plaže, na kojem Knoll Doll zavodljivo pozira za kamere i pritom se dobro zabavlja.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

U jednodijelnom metalik srebrnom kupaćem kostimu njena je pojava bila prava senzacija među valovima, a Ivana ne skida osmijeh s lica, baš kao što ga ne skidaju ni njeni fanovi dok gledaju prizore svoje omiljene navijačice s nogometnih tribina tokom Eura 2024. u Njemačkoj.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

POST FESTUM DRAME U ŠTUTGARTU

Pročitajte i: POST FESTUM DRAME U ŠTUTGARTU Mađarski fudbaler nakon stravičnog sudara mora na operaciju.


Stravična povreda napadača Barnabaša Varge obilježila je utakmicu 3. kola grupe A Eura 2024. između Mađarske i Škotske. 

POST FESTUM DRAME U ŠTUTGARTU / Foto: Platforma X
POST FESTUM DRAME U ŠTUTGARTU / Foto: Platforma X

Drama se odvijala sinoć na terenu u Štutgartu, kada je u 70. minuti iskusni fudbaler dobio snažan udarac od škotskog golmana. A zatim pao na travu i izgubio svijest. 

Dugo mu je ukazivana pomoć na terenu, te je hitno prebačen u bolnicu.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS