calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze

Teška saobraćajna nesreća kod Nevesinja: Poginula djevojka (18)

Objavio: RHT
24/06/2024 11:15 AM

Teška nesreća kod Nevesinja

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na regionalnom putu Nevesinje – Pridvorci smrtno je stradala 18-godišnja djevojka, a dvije su povrijeđene.

Teška nesreća kod Nevesinja / Foto: MUP RS

Teška nesreća kod Nevesinja / Foto: MUP RS

Teška nesreća kod Nevesinja

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, kako piše Hercegovina.info, automobil u kojem su bile djevojke iz Nevesinja prevrnuo se na Moljevom brdu.

U nesreći nisu učestvovala druga vozila.

Jedna osoba je hitno upućena za Mostar, dok je druga hospitalizovana u nevesinjskoj bolnici.

Nezgoda na kupalištu u Jajcu: Automobil sletio u vodu (VIDEO)

Na gradskom kupalištu “Brana” u Jajcu u petak u noćnim satima desila se nezgoda, kada je vozilo sletjelo u vodu.

Foto: Pixnio

Vozač je zadobio lakše povrede, a automobil je ostao u vodi.

“Gradsko kupalište ‘Brana’ u Jajcu. U petak u noćnim satima, na kupalištu ‘Brana’ desila se nesreća, kada je vozilo našeg sugrađanina sletilo u vodu. Vozilo smo snimili pod vodom i procjenili mogućnosti za vađenje istog iz vode. Rezultat je pozitivan, vađenje moguće” poručili su iz Gorska služba spašavanja Stanica Jajce.

U Dagestanu ubijeni policajci, sveštenik i čuvar

Pročitajte i: U Dagestanu ubijeni policajci, sveštenik i čuvar: Povrijeđeno 16 osoba (VIDEO).


Na snazi u Dagestanu je antiteroristička operacija nakon napada na dvije pravoslavne crkve, sinagogu i punkt saobraćajne policije u Derbentu i Mahačkali, saopštio je Nacionalni antiteroristički komitet Rusije.

Foto: Twitter / Printscreen

U terorističkim napadima u Derbentu i Mahačkali, prema preliminarnim podacima, poginuli su sveštenik Ruske pravoslavne crkve i šest policajaca, dok je 12 ranjeno, prenijela je agencija RIA Novosti.

“Ukupno u Mahačkali i Derbentu do ovog trenutka je poginulo šest policajaca, a 12 je ranjeno” rekla je šefica pres službe republičkog Ministarstva unutrašnjih poslova Gajana Garieva.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Hercegovina.info/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS