calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

ŠOKANTAN PREOKRET NAKON PSOVKI I PROZIVKI! Baka Prase i Vojaž PREVARILI SVE

Objavio: RHT
23/06/2024 11:55 PM

Baka Prase i Vojaž prevarili sve

Baka Prase i Vojaž prevarili sve / Foto: Printscreen Youtube/Baka Prase
Baka Prase i Vojaž prevarili sve / Foto: Printscreen Youtube/Baka Prase

Sukob između popularnih jutjubera Bake Praseta i repera Mihajla Veruovića Vojaža traje već godinama. Nedavno je kulminirao najavom boks meča između njih dvojice…

Baka Prase i Vojaž prevarili sve

Ovi ljuti rivali su na svojim društvenim mrežama danima najavljivali spektakularni bokserski meč, ali mnogi su posumnjali da se iza svega krije farsa.

Baka Prase je na svom Instagram profilu objavio sliku iz video snimka na kojoj se u ringu vidi upravo Vojaž, uz komentar: 

„Spremite se za boks meč i klip godine“. 

Njihovi fanovi su bili uzbuđeni zbog najavljenog meča, ali situacija je ubrzo dobila potpuno drugačiji obrt.

Foto: Printscreen Youtube/Baka Prase

Tokom lajv prenosa Baka Prase i Vojaž su se međusobno vrijeđali i psovali, što je mnoge šokiralo. Međutim, izgleda da je sve to bio dio plana da privuku pažnju javnosti. Na kraju se ispostavilo da su njih dvojica zapravo željeli da skrenu pažnju na socijalno ugroženu porodicu i da udruženim snagama pomognu.

Reakcije fanova su bile pomiješane. Mnogi su bili razočarani načinom na koji su Baka Prase i Vojaž realizovali ovu ideju. Smatraju da nije bilo potrebe za međusobnim vrijeđanjem i provociranjem.

Komentarisali su da je ovaj humanitarni gest mogao biti izveden na potpuno drugačiji način, bez negativnih emocija i toksične atmosfere.

„Ova vrsta publiciteta vam nije potrebna,“ napisao je jedan razočarani fan.

„Postoji mnogo ljepših i pozitivnijih načina da pomognete onima kojima je pomoć potrebna,“ dodao je drugi.

EVO ZAŠTO JE FEĐI ŠTUKANU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU!

Pročitajte i: EVO ZAŠTO JE FEĐI ŠTUKANU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Uručena mu odluka.

Štukanu zabranjen ulazak u Srbiju / Foto: Printscreen K1
Foto: Printscreen K1

Bh. glumcu Feđi Štukanu danas je zabranjen ulazak u Srbiju, a sada je otkriven i razlog tome.

Kao razlog zabrane ulaska Štukanu u Srbiju navedeno je da je u pitanju „negativna procjena bezbjednosnog rizika“.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS