calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

Aneli: Nek’ je proklet, a i ja sada sa njim!

Objavio: RHT
23/06/2024 10:40 PM

Aneli: Nek’ je proklet

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Učesnica rijalitija Aneli Ahmić kaže da se kaje što je ikada bilo šta počinjala sa Markom Janjuševićem Janjušem. Prije svega zbog situacije u kojoj se sada našla, a koja je vezana za abortiranje djeteta koje je trebalo zajedno da odgajaju.

Aneli kuka na sav glas!

Aneli se u dvorištu osamila sa nekoliko djevojaka, pa im se jadala dok su joj one pružale podršku.

– Ne mogu da shvatim kroz šta sam sve prošla. Evo sad mi se sve od početka mota po glavi. Da sam bila pametna, da nikad ništa ne započnem sa Markom! Nek’ je proklet, a i ja sada sa njim. – rekal je Aneli.

Cimerke su joj odgovorile “da sada ne treba da pretjeruje” i da joj je sve ovo kroz šta je prošla bila samo dobra škola. 

Aneli jeca na sav glas!
Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Danima van sebe

Podsjećamo, Aneli je danima van sebe otkako je abortirala dijete, a sada su njene riječi slijedile mnoge. Naime, kako je Aneli u jednom trenutku bila u nervnom rastrojstvu, rekla je da je loša majka zbog odluke koju je donijela, pa je rekla da i svoje dijete, kćerkicu Noru, treba dati sestri Siti Ahmić na čuvanje, jer smatra da ne brine dovoljno o njoj. 

Moja kćerka je i rođendan bila prinuđena da slavi bez mene. Mnogo mi sve ovo teško pada. Poslije abortusa mi je organizam takav da ne mogu ni sama emocije da kontrolišem. Ne znam šta mi se dešava, imam utisak da sam najgora na svijetu. I kćerku Noru treba da dam sestri Siti da brine o njoj! Sigurna sam da bi bila sjajna, kao što i jeste! Ja sam sada sva van sebe. Dok se ne dovedem u red i dok ne budem mogla da brinem o sebi, moram da nađem neko rješenje – rekla je Aneli zabrinuto. 

Pročitajte i: ASMIN PONIZIO SITU Dajem 50 maraka… Opisao šta bi onaj ko hoće novac trebalo da uradi s njegovom bivšom svastikom! “Povećaj satnicu, skupljamo prijave”.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS