calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena

OBEZBJEĐENJE REAGOVALO ZBOG STANIJE I ASMINA: SKANDAL, evo šta su uradili nepoznati muškarci!?

Objavio: RHT
23/06/2024 5:20 PM

Obezbjeđenje reagovalo zbog Stanije i Asmina

Foto: Privatna arhiva

Bivša učesnica rijalitija Stanija Dobrojević i njen dečko Asmin Durdžić provodili su se u jednom beogradskom restoranu.

Obezbjeđenje reagovalo zbog Stanije i Asmina

A haos je nastao kada je u jednom momentu moralo da se umiješa i obezbjeđenje. Naime, oni su uživali i nazdravljali svo vrijeme, a kada je nekoliko momaka prepoznalo starletu, htjeli su da joj priđu kako bi se fotografisali sa njom. Tada je moralo da interveniše obezbjeđenje, ali kada im je objašnjeno šta je bilo, sve je prošlo kako treba i bez problema. 

Foto: Instagram/alibaba_durdzic

Stanija je poslije nastavila provod i slušala domaće pjesme i hitove. Cijelo veče je bila veoma raspoložena. Svo vrijeme je igrala i pjevala… Sudeći po njenim reakcijama posebno su je pogodile pjesme: “Šta će meni više od toga”, “Dišem za tebe”, “Sve je na prodaju”, “Sunce ljubavi” koju je zapjevala iz sveg glasa.

Kada su krenuli kući njihov automobil okružili su trubači i zasvirali samo za njih, a u kolima se mogao vidjeti i veliki buket crvenih ruža. Njih je Stanija dobila od Asmina, a dao joj ga je pred svima. 

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Okršaj Stanije i Site

Inače, Stanija je gostovala u jednoj emisiji, a u jednom trenutku u program se uključila Sita Ahmić. Ona se posvađala sa starletom, tako da je taj njihov sukob danas jedna od glavnih tema na društvenim mrežama!

– Juče je bio jako težak dan, bilo je jako potresno. Ona je to odlučila i poštujemo njenu odluku. Jedva čekamo da izađe, da je zagrlimo i oporavimo od svega ovoga – odgovorila je Sita.

 Njoj je jako značila tvoja posjeta. Ipak, odlučila je da sebi malo olakša život. Da li misliš da je prvi put radila promišljeno – rekla je voditeljka.

– Kroz cijeli rijaliti je radila srcem, a sad je prvi put razmišljala. Šta god da je uradila, podržala bih je. Ostavila je emocije po strani, svjesna je da bi imala njega na grbači ceo život. Mislim da je ovo definitivno kraj njih dvoje, ne može više da ga gleda – rekla je Sita.

SVE VIJESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS