calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena

KO ĆE SE SVE OD UČESNIKA NAĆI U RIJALITIJU “IMANJE”?! Projekat koji kreće od 7. septembra, a broj prijavljenih je REKORDAN! (VIDEO)

Objavio: RHT
23/06/2024 4:39 PM

Projekat kreće od 7. septembra

Hype

Saša Mirković, direktor Hype televizije i Hype produkcije, najavio je novi rijaliti projekat pod nazivom “Imanje”, koji će početi sa emitovanjem 7. septembra.

Ovaj inovativni koncept rijalitija predstavljaće učesnike koji će se takmičiti u različitim seoskim poslovima. Od vođenja domaćinstva, do brige o domaćim životinjama. Sve u cilju osvajanja vrijedne nagrade.

Prvi voditeljski par ovog rijalitija čine Dejan Dragojević, pobjednik prethodnog rijalitija i sadašnji voditelj Hype televizije, i popularna hrvatska pjevačica i model Nives Celzijus. Njima će se priključiti i poznati stilista i televizijska ličnost Neven Ciganović, čime se garantuje dinamičan i zabavan program.

Projekat kreće od 7. septembra

Očekuje se da će “Imanje” donijeti potpuno novi doživljaj rijaliti programa, fokusirajući se na autentičnost i tradicionalne vrijednosti seoskog života. Učesnici će morati da savladaju sve izazove koji dolaze sa vođenjem seoskog domaćinstva. Uključujući poljoprivredne poslove, brigu o životinjama, kuhanje na tradicionalan način. Kao i mnoge druge svakodnevne aktivnosti koje su dio života na selu.

Ovaj projekat je zamišljen kao spoj zabave i edukacije, gdje će učesnici i gledaoci imati priliku da nauče više o seoskom životu, tradicionalnim vještinama i vrijednostima. Saša Mirković ističe da je cilj ovog rijalitija da prikaže koliko je važan i dragocjen život na selu. Kao i da motiviše mlade ljude da se vrate prirodi i tradicionalnim vrijednostima.

Poznato prvih četvoro učesnika

Prvih četvoro učesnika je već poznato javnosti, a to su: Strahinja Jenić, Elmedin Karić, Arnel Karić i Ivo Kovačević.

Sve ove komponente obećavaju uzbudljiv i inspirativan rijaliti program koji će sigurno privući veliku pažnju publike i postati omiljeni dio njihove svakodnevne televizijske rutine. “Imanje” će svakako biti jedinstveno iskustvo kako za učesnike, tako i za gledaoce.

Sve detaljnije informacije na zvaničnom sajtu rijalitija imanje.rs

Također, SVE VIJESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS