calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

PROCURIO SNIMAK IZ KREVETA: Sergej Trifunović razmjenjuje nježnosti sa atraktivnom plavušom

Objavio: RHT
23/06/2024 9:34 AM

U ljubavnom zanosu

U ljubavnom zanosu/ foto: društvene mreže

Glumac Sergej Trifunović i Isidora Mijanović vjenčali su se 12. maja na Topčideru, u intimnom okruženju, okruženi najmilijima. Njihovo vjenčanje proteklo je u predivnoj atmosferi, s puno smijeha i radosti, čime su započeli novo poglavlje svog zajedničkog života.

Sergej i Isidora su aktivni na društvenim mrežama, gdje redovno dijele svoje zajedničke trenutke sa svojim pratiocima.

Njihova ljubav i sreća jasno su vidljivi u svakoj objavi. Posljednja koja je privukla veliku pažnju javnosti jeste snimak na kojem razmenjuju nežnosti.

Foto: instagram

Na snimku, glumac strastveno ljubi Isidoru, a u jednom trenutku, a u jednom trenutku joj je i zapjevao. Isidora, očigledno ispunjena srećom, nije skidala osmijeh sa lica.

Njihova romantična interakcija ubrzo je postala viralna na društvenim mrežama, privlačeći pažnju mnogih koji su komentarisali koliko su zaljubljeni i sretni zajedno.

Iz svega viđenog, jasno je da Sergej i Isidora uživaju u svakom trenutku svog braka, provodeći vrijeme zajedno u smijehu, pjesmi i ljubavi.

Promijenila prezime


Inače, nekoliko sati nakon udaje za Sergeja Trifunovića, Isidora Mijanović javno je “saopštila” važnu odluku i promjenu – od sada se preziva Trifunović.

Ona je to velikim slovima napisala na svom Instagram profilu, a u isto vrijeme je podijelila i fotografiju sa novopečenim mužem.

Na njoj su zagrljeni, a ona je kao komentar stavila snažnu zakletvu i obećanje.

Čitajte i Ipak je tata Tonči prvi pik Jelene Rozge! Došla je odvojeno sa Ivanom Huljićem na koncert Džibonija!

Jelena Rozga i Ivan Huljić stigli su odvojeno na koncert Gibonnija, evo što je popularna pjevačica izjavila za medije.

  • Vruće je, ali je lijepo, još i festival. Pa gdje ćeš ljepše od ovoga – prvo je što je rekla Jelena Rozga prisutnim medijima neposredno pred koncert Gibonnija prve večeri Melodija Jadrana.
  • Volim Gibu, ko njega ne voli – dodala je splitska pjevačica koja je u Galeriju Meštrović stigla s prijateljima, a u Split je stigla iz Budimpešte u kojoj je bila na koncertu grupe Coldplay.

Dok je ona spremno pozirala okupljenim fotoreporterima i davala izjave, došao je i Ivan Huljić.

Detaljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS