calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze

ANA KORAĆ KAO OD MAJKE ROĐENA! Objavila vrele kadrove i napravila opštu pometnju! (FOTO)

Objavio: RHT
23/06/2024 10:00 AM

Ana Korać se razgolitila!

Ana Korać se razgolitila/ Photo: Printscreen Instagram/ana_korac

Popularna starleta uživa u braku sa misterioznim muškarcem kojeg krije od očiju javnosti, a ona i njen suprug su sa nasljednikom otputovali u Grčku na odmor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Nakon što je saznala da je u drugom stanju Ana se na duži vremenski period povukla iz javnosti, a detalje privatnog života čuva samo za sebe.


Ona je nedavno imala krizu u braku, ali nakon što se pomirila sa suprugom ona se ne odvaja od njega. Starleta trenutno boravi u Grčkoj gdje je na porodičnom odmoru sa suprugom i njihovim sinom.

Ana je iz Grčke podijelila vrele fotke, a za pratioce je pozirala u bijelom bikiniju koji je u prvi plan stavio njene silikonske grudi.

Nije tajna da starleta izuzetno vodi računa o izgledu, a zahvaljujući treninzima uspjela je da nakon porođaja dovede liniju do savršenstva.

Ana o majčinstvu


Podsjetimo, Ana je nedavno progovorila i o majčinstvu.

– Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog svijeta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene. Što se nespavanja tiče, to su one slatke muke o kojima je i meni moja majka govorila. Sad je potpuno razumijem. Hvala bogu, sin je poslušan, spava lijepo i obaveze oko bebe, bilo danju ili noću, ne padaju mi teško. Čim se probudi, odmah reagujem i brzo ga uspavam. Prilagodili smo se, pa i ja spavam kad spava i beba. U međuvremenu završavam i ostale obaveze, ali beba mi je prioritet – izjavila je Ana za medije.

Čitajte i Ipak je tata Tonči prvi pik Jelene Rozge! Došla je odvojeno sa Ivanom Huljićem na koncert Džibonija!

Jelena Rozga i Ivan Huljić stigli su odvojeno na koncert Gibonnija, evo što je popularna pjevačica izjavila za medije.

  • Vruće je, ali je lijepo, još i festival. Pa gdje ćeš ljepše od ovoga – prvo je što je rekla Jelena Rozga prisutnim medijima neposredno pred koncert Gibonnija prve večeri Melodija Jadrana.
  • Volim Gibu, ko njega ne voli – dodala je splitska pjevačica koja je u Galeriju Meštrović stigla s prijateljima, a u Split je stigla iz Budimpešte u kojoj je bila na koncertu grupe Coldplay.

Dok je ona spremno pozirala okupljenim fotoreporterima i davala izjave, došao je i Ivan Huljić.

Detaljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Republika/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS