calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena Robotaksiji već voze Amerikom: Pogledajte kako to izgleda (VIDEO) “ANELI JE SRAMOTA za ŽENE koje se BORE za POTOMSTVO!” Ivka Numerolog nije štedjela Ahmićevu, a evo šta misli o novom rijalitiju IMANJE! (VIDEO) “IMALA SAM TRI KARCINOMA, SLALI SU ME KOD PSIHIJATRA” Nada Obrić o borbi sa opakom bolešću, otkrila šta je uradila pred operaciju DRAGANA MIRKOVIĆ I LUKAS ODUŠEVILI UPRKOS PREPREKAMA: Otpjevali dio svog dueta “Sad i zauvijek” i publiku bacili u trans! “Drugi izvođači su PROBILI TERMINE” ACA LUKAS NA NASTUPU U CIRIHU OTPJEVAO JEDAN HIT zbog BAHATOSTI KOLEGA i nemarnosti organizatora SKANDAL U CIRIHU! Zbog neodgovornosti organizatora publika ostala uskraćena za nastup Ace Lukasa: Pjevač se oglasio za Hype! RODITELJI JE SE ODREKLI ZBOG PARTNERA: Nadica Ademov otvoreno o najbolnijem periodu u životu SLAVLJE U DOMU NIKOLE ROKVIĆA! Pjevač se hitno oglasio i javno objavio: SLAVI SE ROĐENJE! ŽIVI KAO PODSTANAR: Ben Affleck iselio iz doma kojeg je dijelio s Jennifer Lopez JOŠ JEDNO LICE UHAPŠENO ZBOG TERORIZMA! Oglasio se Dačić, evo o kome je riječ BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Karleuša odgovorila Vojažu: MANJI SI OD SPERMATOZOIDA u koji te je VRATILA NANOGICA! ANA KORAĆ OBJAVILA FOTKE SA VJENČANJA! Zvanice zabavljao Zdravko Čolić Đurina kćerka Zala duhovita na oca: Ne znam ni ja čija sam, al znam da sam naša

MARIJA ŠERIFOVIĆ PRED OKRŠAJ SA RELJOM POPOVIĆEM: Pjevačica istakla da je spremna da pokida, pa priznala šok stvar!

Objavio: RHT
22/06/2024 10:23 PM

Sudar titana

Relja Popović i Marija Šerifović večeras će se predstaviti publici, tako što će svako na svoj način da izvede pjesmu onog drugog.

Sudar titana/ foto: hype

Koncept je da dvoje muzičara, žanrovski različitih, se “sukobe” svojim glasovima i pevaju pjesme onog drugog.

Oni će imati po dva gosta, a Relja je svoje sam birao.

Marija je sada za Hype rekla da je spremna da pokida beogradsku publiku i da misli da je Relji teže palo spremanje nego njoj.

-Neću reći da nije bilo teško. Bilo je zanimljivo. Ali bih rekla da smo tu numeri moj bend i ja savladali i da ćemo se svi jako lijepo zabaviti – istakla je Marija, te dodala da smatra da je Relji u ovom slučaju bilo teže:

-Mislim da, da. Zato što ipak postoje neke melodije koje moraju da se pjevaju, ali sam čula da će ta druga numera koju on pjeva biti zanimljiva – otkrila je Šerifovićeva.

Relja podijelio utiske

Inače, umjetnik je podijelio utiske pred nastup. Rekao je da želi da zabavi kjude i pokušavao da se sjeti da je nekad nastupao na kiši.

– Nisam, ali… Nije mi problem – i objasnio da su pripreme tekle drugačije nego pred njegov nastup jer je i ovo nesvakidašnji događaj.

– Sve je drugačije, sem što pjevam svoje pjesme, ali pjevam i tuđe, zanimljiv proces – ispričao je Relja, a kako kaže, goste je sam birao.

– Mislim da je ovo super prilika da se ljudi zabave, a što se tiče mog i Marijinog dueta, nismo ni stigli da pričamo o tome.

Marija je ranije šaljivo pomenula da će ona i Relja zamijeniti garderobu na ovom nastupu, a Relja je prokomentarisao da li bi joj dao njegovu kajlu:

– Ako mi traži kajlu, mogu i da joj poklonim, nije problem – rekao je kroz smijeh.

Reljina omiljena pjesma Marije Šerifović je “Ne voliš je, znam”


Na pitanje kome je bilo teže da uđe u ulogu svog “protivnika”, Mariji ili njemu, odgovorio je:

– Nemam predstavu, ali čućete sve. Sami presudite – a iskreno je priznao i da nije bilo anegdota dok su spremali nastup.

– Nemamo ih, jer se nismo mnogo viđali. Više smo se preko poruka dogovarali oko svega. Možda sada bude nastala neka anegdota”

Relja je istakao da li će on i Marija nastaviti da se druže i nakon ovog projekta.

– Za sada je ovo samo posao, pa ga tako i gledam – a otkrio i koga bi volio da vidi u sljedećem “okršaju”.

– Volio bih u sljedećem okršaju da vidim Vesnu i Nikoliju – rekao je Relja.

Čitajte i Ipak je tata Tonči prvi pik Jelene Rozge! Došla je odvojeno sa Ivanom Huljićem na koncert Džibonija!

Jelena Rozga i Ivan Huljić stigli su odvojeno na koncert Gibonnija, evo što je popularna pjevačica izjavila za medije.

  • Vruće je, ali je lijepo, još i festival. Pa gdje ćeš ljepše od ovoga – prvo je što je rekla Jelena Rozga prisutnim medijima neposredno pred koncert Gibonnija prve večeri Melodija Jadrana.
  • Volim Gibu, ko njega ne voli – dodala je splitska pjevačica koja je u Galeriju Meštrović stigla s prijateljima, a u Split je stigla iz Budimpešte u kojoj je bila na koncertu grupe Coldplay.

Dok je ona spremno pozirala okupljenim fotoreporterima i davala izjave, došao je i Ivan Huljić.

Detaljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS