calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO)

Ipak je tata Tonči prvi pik Jelene Rozge! Došla je odvojeno sa Ivanom Huljićem na koncert Džibonija!

Objavio: RHT
22/06/2024 5:20 PM

Evo šta ih je odalo

Jelena Rozga i Ivan Huljić stigli su odvojeno na koncert Gibonnija, evo što je popularna pjevačica izjavila za medije.

Evo šta ih je odalo/Foto: Screenshot/Youtube
  • Vruće je, ali je lijepo, još i festival. Pa gdje ćeš ljepše od ovoga – prvo je što je rekla Jelena Rozga prisutnim medijima neposredno pred koncert Gibonnija prve večeri Melodija Jadrana.
  • Volim Gibu, ko njega ne voli – dodala je splitska pjevačica koja je u Galeriju Meštrović stigla s prijateljima, a u Split je stigla iz Budimpešte u kojoj je bila na koncertu grupe Coldplay.

Dok je ona spremno pozirala okupljenim fotoreporterima i davala izjave, došao je i Ivan Huljić.

Podsjećamo šuška se kako je vezi s pjevačicom. Srdačno je pozdravio okupljene predstavnike medija i pozirao odvojeno od Rozge.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ivan Huljic (@hulja17)

Jelena je otkrila i da joj je najdraža Gibina pjesma ‘Ako me nosiš na duši‘.

Foto: Instagram Jelena Rozga

Pjesmu ‘Lavica‘ premijerno će izvesti u nedjelju na trećoj večeri Melodija.

  • Malo brža pjesma, snažna, Vjekoslava Huljić je kao i uvijek ‘ubila s tekstom‘ – kazala je.

Na pitanje s kime je došla na koncert samo je kratko odgovorila: ‘S prijateljima!‘

Čitajte i “ANELI JE GLUPA I NEISKRENA, ALI JE BOLJA OSOBA NEGO VEĆINA TAMO!” Filip Car žestoko opleo po Janjušu zbog ABORTUSA

Bliznakinje su odlučile da iznenade mnoge gledaoce koji su tražili gostovanje Filipa Cara u “ShowBLIZ” emisiji, a kako je on bio spriječen da dođe u studio, one su otišle kod njega u rodnu Crikvenicu.

Filip je otkrio da se povukao iz medija zbog rođenja kćerkice, a da je mnogo toga prećutao kako bi Aleksandrina trudnoća prošla bezbrižno. Međutim, sada je ekskluzivno za HypeTV i emisiju “ShowBLIZ”, žestoko opleo po rijaliti učesnicima koji se nalaze u tekućem rijalitiju.

Detaljnije čitajte ovdje.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/slobodnadalmacija/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS