calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena Robotaksiji već voze Amerikom: Pogledajte kako to izgleda (VIDEO) “ANELI JE SRAMOTA za ŽENE koje se BORE za POTOMSTVO!” Ivka Numerolog nije štedjela Ahmićevu, a evo šta misli o novom rijalitiju IMANJE! (VIDEO) “IMALA SAM TRI KARCINOMA, SLALI SU ME KOD PSIHIJATRA” Nada Obrić o borbi sa opakom bolešću, otkrila šta je uradila pred operaciju DRAGANA MIRKOVIĆ I LUKAS ODUŠEVILI UPRKOS PREPREKAMA: Otpjevali dio svog dueta “Sad i zauvijek” i publiku bacili u trans! “Drugi izvođači su PROBILI TERMINE” ACA LUKAS NA NASTUPU U CIRIHU OTPJEVAO JEDAN HIT zbog BAHATOSTI KOLEGA i nemarnosti organizatora SKANDAL U CIRIHU! Zbog neodgovornosti organizatora publika ostala uskraćena za nastup Ace Lukasa: Pjevač se oglasio za Hype! RODITELJI JE SE ODREKLI ZBOG PARTNERA: Nadica Ademov otvoreno o najbolnijem periodu u životu SLAVLJE U DOMU NIKOLE ROKVIĆA! Pjevač se hitno oglasio i javno objavio: SLAVI SE ROĐENJE! ŽIVI KAO PODSTANAR: Ben Affleck iselio iz doma kojeg je dijelio s Jennifer Lopez JOŠ JEDNO LICE UHAPŠENO ZBOG TERORIZMA! Oglasio se Dačić, evo o kome je riječ BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Karleuša odgovorila Vojažu: MANJI SI OD SPERMATOZOIDA u koji te je VRATILA NANOGICA! ANA KORAĆ OBJAVILA FOTKE SA VJENČANJA! Zvanice zabavljao Zdravko Čolić Đurina kćerka Zala duhovita na oca: Ne znam ni ja čija sam, al znam da sam naša

“MONSTRUME, NIKO TI NE VJERUJE!” Anelina sestra van sebe nakon njenog abortusa, hitno se oglasila i uputila šokantnu poruku Janjušu

Objavio: RHT
21/06/2024 11:30 PM

Anelina sestra van sebe nakon njenog abortusa

Foto:Instagram printscreen/mamasita/Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Instagram printscreen/sitaahmic/Youtube printscreen/Zadruga official

Starleta Aneli Ahmić vratila se nakon abortusa u jednoj privatnoj klinici, u rijaliti, gdje su je dočekali cimeri u prostorijama gdje borave Odabrani.

Njoj se u jednom trenutku pridružio i Janjuš, a nakon nekog vremena otišao je i ostavio je da grca u suzama, prekrivena jorganom.

Nakon ovih strašnih scena koje su zgrozile sve, oglasila se i njena sestra, Sita Ahmić, koja nije birala riječi.

Anelina sestra van sebe nakon njenog abortusa

– Folirant i manipulator koji je svojim postupcima nagovarao na sve ovo, sada ima predstave u koje ne vjeruje apsolutno niko. Kakvo muško, grehota od Boga. Od prvog momenta monstrum, sramota me je njegove sramote i godina koje broji! Čovjek koji ima samo jedan zadatak, da povrijeđuje druge žene, ponižva ih i maltretira, daleko mu kuća – napisala je ona.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

U međuvremenu, nakon što je Marko Janjušević Janjuš saznao da se Aneli Ahmić vratila sa abortusa, odlučio je da se obuče i da joj odmah priđe.

Njih dvoje su zajedno plakali u kući Odabranih, a onda mu je ona poručila da joj ne prilazi.

– Nemoj da mi prilaziš – rekla je Aneli.

– Kako si? – upitao je on, a Aneli je smao plakala.

– Imam svašta da te pitam – dodao je Janjuš kroz suze.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Podsjećamo, Aneli Ahmić danas je abortirala dijete Marka Janjuševića Janjuša u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Ona je na kliniku stigla nešto prije 11 h, a napustila je malo poslije 15 h.

Pratilo ju je obezbjeđenje, koje ju je sve vrijeme držalo za ruku.

Kako su joj cimeri redom prilazili u namjeri da je pitaju kako je, mnoge je šokirala reakcija Maje Marinković, koja, se udaljila od Aneli i krišom komentarisala Anelin abortus.

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS