calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

Nestanak struje bio je inspiracija za šaljivdžije na mrežama: Crnogorci uspjeli da isključe struju u cijelom regionu

Objavio: RHT
21/06/2024 11:00 PM

Crnogorci uspjeli da isključe struju u cijelom regionu

Područje skoro cijele Crne Gore, osim dijela sjevera, ostalo je danas bez struje usljed poremećaja regionalnih razmjera, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-prenosnog sistema CGES.

Crnogorci uspjeli da isključe struju u cijelom regionu/Foto: printscreen

Kako su naveli iz te energetske kompanije, do ispada i beznaponskih stanja većih razmjera došlo je i u zemljama okruženja – Albaniji, Bosni i Hercegovini i značajnom dijelu Hrvatske.

Kako to obično biva – na društvenim mrežama su u svemu tome pronašli inspiraciju za šale.

Među, prvima su se oglasili Crnogorci koji su se šalili kako su uspjeli da “isključe struju u cijelom regionu”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Apaurinjo (@apaurinjo)

“Crna Gora bila iz fazona ako mi ostajemo bez struje. Moraju i komšije nema niko da se izdvaja”, glasio je jedan od popularnih tvitova.

Uslijedile su šale na račun radnika državnih službi zaduženih za elektroprenos. Drugi su ukazali kako su “juče svi bili fudbalski stručnjaci, a danas inžinjeri elektrotehnike”.

Uslijedio je i “nezaobilazni” savjet “zašto ne probaju da isključe i uključe”. Ovo je bila i savršena prilika za podsjećanje na meme da je “Split zapravo Afrika, samo što ima struju”.

Hashtag “nema struje” je sve popularniji.A našalili su se i da je cijeli kolaps nastao jer je čistačica isključila “blok 3 u Kaknju iz utičnice, da usisa”.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS