calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I ŠA U VRELOJ AKCIJI! Sve se treslo poslije njene svadbe sa bivšim dečkom! NISU MARILI ZA CIMERE POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi!

Albanski operater otkrio uzrok nestanka struje: Sve je krenulo iz Grčke

Objavio: RHT
21/06/2024 8:45 PM

Region bez struje

Operater prenosnog sistema u Albaniji saopštio je da su uzroci današnjeg nestanka struje u zemljama regiona velika potrošnja i ekstremno visoka temperatura koja je je izazvala kvarove na interkonektivnoj liniji sa Grčkom.

Region bez struje/Foto: Screenshot Youtube

“Kvar je počeo od interkonektivnog voda sa Grčkom, a zatim se nastavio kaskadno u cijeloj zemlji”, naveo je Operater prenosnog sistema u Albaniji i dodao da se preduzimaju mjere za vraćanje električne energije svim potrošačima, prenijeli su albanski mediji.

Struje u Albaniji nisu imali gradovi Tirana, Drač, Eljbasani, Đirokastra, Kukeš, Leža, Saranda i Skadar.

Bez struje su, osim Albanije, ostale i Crna Gora, Bosna i Hercegovina i veliki dijelovi Hrvatske.

Pročitajte i: Detalji pucnjave na Baščaršiji: Ranjena jedna osoba (29), napadač (32) uhapšen.


Po nalogu tužioca, obavljen je uviđaj, a osumnjičeni predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode

Foto: MUP KS. Screenshot

Velika drama odvijala se sinoć na području Baščaršije, kada je došlo do upotrebe vatrenog oružja.

– Policijski službenici PU Stari Grad, dana 20.06.2024. godine, u 23.30 sati, slobode su lišili muškarca T.Š. (1992) iz Sarajeva zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Izazivanje opće opasnosti (član 323. stav 1. KZ FBiH) i Teška tjelesna povreda (član 172. stav 1. KZ FBiH) na štetu K.H. (1995) iz Sarajeva – kazala je za portal “Avaza” Mersiha Novalić, portparolka MUP-a KS.

Osumnjičeni je oko 23.15 sati, u ulici Tabaci, upotrijebio vatreno oružje prema K.H., koji je zadobio tešku tjelesnu povredu u predjelu lijeve noge, te je zadržan na KCUS-u na daljnjem liječenju.

Po nalogu tužioca, obavljen je uviđaj, a osumnjičeni predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/n1/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS