calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje

Veliki dio države ostao bez električne energije

Objavio: RHT
21/06/2024 1:12 PM

Veliki dio države ostao bez električne energije

Širom Bosne i Hercegovine u popodnevnim satima došlo je do nestanka električne energije.

Veliki dio države ostao bez električne energije/Foto: Facebook

Električne energije nema u Sarajevu, Goraždu, Živinicama, Lukavcu, Maglaju, Banjoj Luci, Prnjavoru, Kotor Varoši, Derventi i brojnim drugim gradovima.

Razlog još uvijek nije poznat.

U Sarajevu je nastao saobraćajni kolaps jer ne rade semafori.

Čitajte i KEBA ZAPJENIO U EMISIJI! “Ne želim da odgovaram na tabloidna pitanja!” Evo šta misli o BIVŠOJ SNAJKI SEVERINI

Dragan Kojić Keba ranije je gostovao u emisiji “Pretres” Stefana Usiljanina kada je želio i da napusti emisiju.

Pjevaču se nisu dopala “tablodina pitanja”, odnosno ono o čemu je štampa pisala kada je riječ o Severini Vučković, koja je bila u braku sa njegovim sinom Igorom.

Stefan Usiljanin upitao je Kojića da prokomentariše to što je navodno u lošim odnosima sa koleginicom Anom Bekutom zbog toga što ona javno podržava njegovu bivšu snajku Severinu.

– Do sada smo lijepo pričali, ali sada ovo postaje tabloidno – započeo je Keba riješen da napusti studio Hype televizije.

KEBA ZAPJENIO U EMISIJI!

– Emisija zavisi od vas i mene, to je svima jasno. Pisalo se o svemu tome, znate da vas mediji obožavaju. Ana Bekuta i ja smo super kolege, te priče samo sam čitao, čuo nisam.- rekao je Keba i dodao:

– Ana Bekuta je moja koleginica i prijateljica. Između pjevača i novinara treba da postoji saradnja, ali ako neko ima predrasude prema nekom, ja to stvarno ne želim.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS