calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO)

SNEŽANA SAVIĆ ODGOVORILA JELENI KARLEUŠI! Nakon što je pjevačica iznijela mišljenje o njoj, glumica nije željela više da šuti!

Objavio: RHT
20/06/2024 9:36 PM

Snežana Savić odgovorila Karleuši

Muzička zvijezda Jelena Karleuša izjavila je juče tokom izbora za Mis Srbije da je glumica Snežana Savić, po njenom mišljenju, najljepša Srpkinja. Jelena je takođe rekla da je Snežana “Monika Beluči pre Monike Beluči”, što je izazvalo brojne reakcije.

Ovaj komentar nije prošao nezapaženo, pa se oglasila i sama Snežana Savić. Glumica je izrazila zahvalnost na lijepim riječima i podršci koju je dobila od Karleuše.

Snežana je u prvi mah bila iznenađena ovim riječima. Potom se Jeleni i zahvalila, istakavši da je Karleuša uvijek plijenila svojim izgledom.

– Iznenađenje i za mene, hvala joj lepo! Poznavala sam njenu majku Divnu. Znam i nju iz vremena kada je počinjala karijeru. Oduvek sam izražavala simpatije prema njoj, a tek sada… kada je već velika zvezda. Oduvek sam je izdvajala. Smatrala je osobom koja ima najviše stila na estradi.

-Čak sam i jednom prilikom, negde u društvu, rekla: “Šteta što nju ne pošaljemo na ‘Evroviziju!’” Jelena pleni svojim izgledom gde god se pojavi. To ne može niko da ospori. Smatram da je sve to negde uzvratno… Čudno je to, znate… to su neke energije da, kada se vama neko dopada u smislu izgleda, onoga što radi i kako to radi, eto uvek dobijete određeni “fidbek” – rekla je Snežana.

Pop diva Jelena Karleuša pojavila se sinoć na izboru sa Miss Srbije. Oduševila stajlingom i pojavom, a pevačica važi za najbolju stilizovanu ličnost na našim prostorima.

Jelena je pozirala okupljenim fotoreporterima, a onda i porazgovala sa sedmom silom o udarnim temama na estradi, ali i svom privatnom životu.

Karleuša je tom prilikom i potvrdila da je u zvaničnom procesu razvoda od Duška Tošića, kao i da će sve biti sporazumno.

Čitajte i JULI 2024. NAJSTRASTVENIJI ZA PET ZNAKOVA HOROSKOPA! Slijede sudbonosni susreti, mnogi će upoznati pravu ljubav

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa mogu da upoznaju ljubav svog života u julu 2024. godine!

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine najavljuje velike promjene. “Najnežniji” mjesec u godini, zbog prolaska Venere kroz Raka u sekstilu do Marsa u Biku, može da donese šansu za nezaboravan susret! Od 1. do 6. jula 2024. godine na nebu će se formirati jedan od najromantičnijih tranzita godine – sekstil između Venere u Raku i Marsa u Biku, koji tradicionalno donosi harmoniju u odnosima i flert.

Za mnoge znakove horoskopa ovo može da postane sudbonosni period, jer će 4. jula biti mlad Mjesec u Raku, koji simbolizuje emocionalnu udobnost i želju da se uđe u vezu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/HYPETV.RS/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS