calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

Tri horoskopska znaka koji imaju najmanje smisla za humor! Oni ne znaju šta je šala

Objavio: RHT
20/06/2024 5:15 PM

Nisu zabavni

Ako se nađete u društvu Djevice, Bika i Jarca nemojte da zbijate šale, jer ovi horoskopski znakovi nemaju smisla za humor, kažu astrolozi.

Nisu zabavni/ Foto: instagram
  • Riječ je o zemljanim znacima, pa im je nekada teško da razumeju šalu. To ne znači da ne vole da se zabavljaju, samo malo drugačije shvataju humor. Često se dešava da ono što je njima smešno, drugima je glupo – kažu astrolozi.

DJEVICA


Djevice imaju smisla za humor, ali ne toliko da zaborave racionalnu osnovu koje se uvijek drže. Kao odgovoran i analitičan znak, Djevica sigurno neće ulagati vrijeme da bilo koga zasmijava.

BIK


Ovo je zemljani znak koji čvrsto stoji sa dvije noge na zemlji. Često su ozbiljni i namrgođeni i imaju smisao za humor koji razume samo mali broj ljudi. Bikovi, skoro po pravilu, imaju malo, ali odabrano društvo, pa ih zato nećete vidjeti da se trude da zasmeju one koje ne poznaju dobro.

JARAC


Kada vam je cijeli život podređen poslu i karijeri, onda zaista i nemate mnogo vremena da se zabavljate. Jarčevima je novac primaran, pa su im racionalne kalkulacije, odgovornost i posvećenost glavne osobine. Zbog toga bi se reklo da se retko smiju. Jarčevi su rođeni ozbiljni i zbog toga često uslijed posvećenosti obavezama zaboravljaju kako da se zabavljaju.

Čitajte i JULI 2024. NAJSTRASTVENIJI ZA PET ZNAKOVA HOROSKOPA! Slijede sudbonosni susreti, mnogi će upoznati pravu ljubav

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa mogu da upoznaju ljubav svog života u julu 2024. godine!

IZVOR: SHUTTERSTOCK/KASPARS GRINVALDS

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine najavljuje velike promjene. “Najnežniji” mjesec u godini, zbog prolaska Venere kroz Raka u sekstilu do Marsa u Biku, može da donese šansu za nezaboravan susret! Od 1. do 6. jula 2024. godine na nebu će se formirati jedan od najromantičnijih tranzita godine – sekstil između Venere u Raku i Marsa u Biku, koji tradicionalno donosi harmoniju u odnosima i flert.

Za mnoge znakove horoskopa ovo može da postane sudbonosni period, jer će 4. jula biti mlad Mjesec u Raku, koji simbolizuje emocionalnu udobnost i želju da se uđe u vezu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Index.hr/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS