calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje!

Hejdi Klum ni u 52. nema srama: Pozirala u providnim gaćicama koje pokazuju baš sve

Objavio: RHT
20/06/2024 2:15 PM

Hejdi Klum ni u 52. nema srama

Pohvalila se svojom besprijekornom, vrlo vitkom figurom, pozirajući u kompletu donjeg veša od prozirne bijele čipke

Hajdi Klum izazovno pozira. Instagram

Hajdi Klum (Heidi) je početkom ovog mjeseca proslavila 51. rođendan, ali da je i dalje djevojčurak u duši. A da tako i izgleda, dokazuje serija njenih novih provokativnih fotografija. Ona je na Instagramu podijelila vrlo izazovnu objavu koja je “usijala” mreže i dovela do niza komentara – što laskavih, što onih kritičnih.

Naime, Hajdi Klum pohvalila se svojom besprijekornom, vrlo vitkom figurom, pozirajući u kompletu donjeg veša od prozirne bijele čipke.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Na trećoj slici Hajdi je zauzela još raskalašniju pozu, no sve vrijeme je krasi širok osmijeh na licu i izgleda kao da se zaista dobro zabavlja. Ona je uz objavu kratko napisala “Dobro jutro, ljubavi moja”, a očito je slutila da slijede burne reakcije. Pa je ukinula opciju komentarisanja ovog posta.

No, to korisnike društvenih mreža nije sprečilo da nižu kako pohvale, tako i kritike na račun ovih fotki na Tviteru, ali i ispod tekstova na stranim portalima. Naime, mnogi tvrde da se manekenka ponaša neprimjereno svojim godinama, te da pretjeruje kada je riječ o golišavim izdanjima i dijeljenju zavodljivih slika.

Hejdi Klum ni u 52. nema srama

“Meni ovo nije seksi, djeluje kao očajnica”. “Ima karijeru iza sebe, u srećnom je braku, ima gomilu novca, zašto i dalje želi da se neprekidno skida gola”.”Očito je da joj njen mladi muž ne daje dovoljno pažnje”, Ponašaš se kao raspuštena tinejdžerka, gdje ti je dostojanstvo”. “Očajnička potreba za pažnjom je rupa bez dna”. “Ništa nije tužnije nego vidjeti transparentnog narcisa”. “Izgleda predobro, ali ovakvo ponašanje ni tinejdžerki ne priliči”. “Gdje je granica vulgarnog ponašanja”, samo su neke u moru kritika.

Podsjetimo, Klum je od 2019. u braku sa 16 godina mlađim muzičarem Tomom Kaulicem. On je treći muž ove manekenke. Prije toga bila je u braku s pjevačem Silom, od 2005. do 2014. godine, a imaju troje djece zajedno – Henrija, Johana i Lu. Također, Sil je legalno usvojio Hajdinu kćerku Leni Klum. Koju je dobila u vezi s italijanskim biznismenom Flaviom Brijatoreom.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS