calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO)

EKSKLUZIVNO! DEJAN DRAGOJEVIĆ PROGOVORIO O DALILINOJ UDAJI: “Hvala Bogu da se pojavio taj princ u avionu”

Objavio: RHT
20/06/2024 10:44 AM

Dejan o Dalili!

Dejan Dragojević nikada nije želio da komentariše brak iza sebe koji ima sa Dalilom Dragojević. Međetum, voditelj Hype televizije je sada odlučio da iznese svoje mišljenje o bivšoj ženi.

photo:Hypetv

Naime, nedavno se spekulisalo da se Dalila udaje, kao i da je našla ljubav svog života.

Dejan je poslao snažnu poruku koja je izazvala lavinu komentara:

Ne interesuje me! Stizala su mi pitanja i komentari, kao da se ja ženim! Onog trenutka kada bude promijenila moje prezime, od tog momenta prestajem sa svim komentarima – istakao je i dodao:

Dejan o Dalili!

Znači sve dok mene neko provocira, imam svu moguću vlast. Hvala Bogu pa se pojavio taj neki princ u avionu. Zamisli sada da i on uzme moje prezime, to bi tek bio haos. Bukvalno me ne interesuje, ne zanimaju me. Daleko im lijepa kuća – rekao je kroz osmijeh Dejan i poručio za kraj:

-Želim samo što manje komunikacije sa njom. Taj momenat će se desiti kada se vrati prezime Dragojević. Dragojević je onaj ko mi je u familiji. Pozdrav za mamu Biljanu koja je pod stresom. Sve će da se riješi – kaže voditelj.

BONUS VIDEO:

Čitajte i:”SVE PRŠTI, DEJAN DRGOJEVIĆ SLAVI! Stižu čestitke sa svih strana!”

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS