calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Đurina kćerka Zala duhovita na oca: Ne znam ni ja čija sam, al znam da sam naša Odlična Švajcarska izbacila očajnu Italiju, dobit ćemo novog prvaka Evrope PROGLAŠEN CRVENI NIVO PRIJETNJE OD TERORIZMA U SRBIJI! Narednih dana stroge kontrole na većim skupovima, policija će obezbjeđivati čak i tržne centre MUP KS o stravičnom ubistvu na Pofalićima: Policiju je pozvala svekrva i kazala da se snaha ubila LJUDI BIJESNE ZBOG OBJAVE DENIZ DEJM! Otkrila zašto je PREKINULA TRUDNOĆU – sada je PREŠLA SVAKU MJERU! HITNO UHAPŠEN POZNATI GLUMAC! Optužen za zlostavljanje djece, prijeti mu do šokantna kazna zatvora! Poznati meteorolog najavio dramatične promjene: ‘Atmosfera će se užariti, a onda slijedi šok’ Nada Topčagić o ispadanju Srbije sa Eura: “Opasno sam preživljavala Piksija i fudbalere” ŠA JEDVA STOJI NA NOGAMA! Pozlilo mu zbog svadbe Mione i Stanislava, ne može da dođe sebi! SANJA MALETIĆ OBJAVILA PRVU SLIKU KĆERKE Porodila se u 52. godini, trudnoću krila od svih MARIJA ŠERIFOVIČ PRIPRIJETILA KOLEGICI: ”Stvarno ću da te deportujem!” Haos u Americi Aca Lukas pjevao na otvorenju novog kluba Diamond by Mint na Krku: ‘Osjećam se kao na drugoj planeti‘ Ko su za njega najljepše žene? Memo poslije supruge bira Nives Celzijus! Šta nam to govori? Jedna ljepotica ipak nema šanse kod njega EKSKLUZIVNO! U D-Castu Dejan Dragojević sve oduševio! Emisija o kojoj se priča, evo šta su stručnjaci otkrili! NOVI SLUČAJ FEMICIDA! Žena ubijena u neboderu na Pofalićima “ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO)

Ekskluzivno! Edo otvorio dušu: ,,Nemam više kontakt sa Draganom Mitar!”

Objavio: RHT
19/06/2024 7:55 PM

Nemam kontakt s Draganom Mitar

Ekskluzivno!
Foto; Hype tv

Bivši rijaliti učesnik Edo Fetić, gostovao je na Hype televiziji i tom prilikom prokomentarisao je razne aktuelne teme.

Na samom startu smo se dotakli sve češćih razvoda na estradi, a kako je Edo razvedem već jedan određen period prokomentarisao je razvode na javnoj sceni iz njegovog ugla.

,,Mislim da razvodi nisu trend, mnogo više razvoda nego brakova koji opstaju. To su ultra moderni brakovi, sve je jako brzo. Definitivno neće niko nikoga da trpi, tako da to nije dobro, treba brak i vezu sačuvati.“

Dotakli smo se i odnosa sa bivšom rijaliti učesnicom Draganom Mitar.

Foto: Hype tv

Nemam kontakt s Draganom Mitar

-,,Draganu sam upoznao prije pet godina, kretali smo se po gradu znao sam za nju ranije. Kada sam kupovao automobil, tada sam je upoznao to je sudbina.“

Zanimalo nas je da li mu se Dragana svidjela na prvi pogled, a evo šta Edo kaže na to:

-,,Ne mogu da se sjetim, nije to juče bilo. Mi se poznajemo preko pet godina, ali posljednjih godinu dana nemamo kontakt.”

Podsjetimo, Edo je nedavno opisao bolan susret sa svojom dJecom ispred suda, nakon što je samo na par sati napustio rijaliti.

Teško mu je palo ponovno se sresti sa njima poslije par mjeseci u rijalitiju, a posebno su ga pogodile uspomene koje je produkcija puštala, prikazujući scene njegove porodice koje su duboko ranile njegovo srce.

-Mjesec dana pred izlazak sam imao još jedno suđenje, gdje je bila rasprava oko djece. Gdje sam vidio svoju djecu poslije šest mjeseci. Nije mi bilo…tada mi je znači ono, srce mi je prepuklo. Poslije puštaju uspomene… I onda mi puste. Kažem sebi, da su te uspomene puštene prije nego što sam vidio djecu, mislim da bih eksplodirao. A onda opet, ono sam ih vidio nedjelju dana prije toga. Onda mi je bilo nekako lakše i oni mi puštaju uspomene. Druže, ja mislim da sam bio izgorio od prsta najmanjeg do ovdje. Znači pušim se. Ja stanem i kažem “pa dobro, ok lijepo, uspomene. Ono, sve super, to je moj život. A ja klip… ovako mi brada radila. Ma kakvi, ne znam kako sam uspio tu knedlu, znači bukvalno sam tu, nisam…. knedla mi je, ja ne mogu da progovorim – govorio je Edo kroz suze.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS