calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Đurina kćerka Zala duhovita na oca: Ne znam ni ja čija sam, al znam da sam naša Odlična Švajcarska izbacila očajnu Italiju, dobit ćemo novog prvaka Evrope PROGLAŠEN CRVENI NIVO PRIJETNJE OD TERORIZMA U SRBIJI! Narednih dana stroge kontrole na većim skupovima, policija će obezbjeđivati čak i tržne centre MUP KS o stravičnom ubistvu na Pofalićima: Policiju je pozvala svekrva i kazala da se snaha ubila LJUDI BIJESNE ZBOG OBJAVE DENIZ DEJM! Otkrila zašto je PREKINULA TRUDNOĆU – sada je PREŠLA SVAKU MJERU! HITNO UHAPŠEN POZNATI GLUMAC! Optužen za zlostavljanje djece, prijeti mu do šokantna kazna zatvora! Poznati meteorolog najavio dramatične promjene: ‘Atmosfera će se užariti, a onda slijedi šok’ Nada Topčagić o ispadanju Srbije sa Eura: “Opasno sam preživljavala Piksija i fudbalere” ŠA JEDVA STOJI NA NOGAMA! Pozlilo mu zbog svadbe Mione i Stanislava, ne može da dođe sebi! SANJA MALETIĆ OBJAVILA PRVU SLIKU KĆERKE Porodila se u 52. godini, trudnoću krila od svih MARIJA ŠERIFOVIČ PRIPRIJETILA KOLEGICI: ”Stvarno ću da te deportujem!” Haos u Americi Aca Lukas pjevao na otvorenju novog kluba Diamond by Mint na Krku: ‘Osjećam se kao na drugoj planeti‘ Ko su za njega najljepše žene? Memo poslije supruge bira Nives Celzijus! Šta nam to govori? Jedna ljepotica ipak nema šanse kod njega EKSKLUZIVNO! U D-Castu Dejan Dragojević sve oduševio! Emisija o kojoj se priča, evo šta su stručnjaci otkrili! NOVI SLUČAJ FEMICIDA! Žena ubijena u neboderu na Pofalićima “ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO)

VELIKA TUGA U DOMU BEBI DOL! Pjevačica slomljena od bola!

Objavio: RHT
19/06/2024 5:55 PM

Velika tuga u domu Bebi Dol

Foto: ATA Images

Majka jugoslovenske zvijezde Dragane Todorović, poznatije kao Bebi Dol, Magdalena Megi Šarić, preminula je u 90. godini života.

Megi, kako su je mnogi znali, umrla je nakon kratke bolesti u svom domu.

– Bebi je mjesecima unazad bila posvećena samo njoj, čuvala ju je i pazila. Jako joj je teško, jer su je za godinu dana zatekle čak tri tragedije, smrt tetke, pa oca i sad majke. Ona se dobro drži – rekao je prijatelj blizak pjevačici za regionalne medije.

Velika tuga u domu Bebi Dol

Bebi je o majci govorila u medijima samo jednom.

– Moja porodica je godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila da budem uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umjetnici, kreativci, a sada je došlo vrijeme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, porodica – istakla je Bebi u emisiji u jednoj emisiji.

Čitajte i FILIP CAR NAPUŠTA ALEKSANDRU I KĆERKU?! Potpisao novi ugovor, EVO gdje IDE, SKANDALOZAN potez, ovo niko nije OČEKIVAO!

Filip Car oglasio se na mrežama i najavio da je potpisao ugovor zbog kojeg će na četiri mjeseca biti prinuđen da ostavi Aleksandru i kćerku.

Bivši rijaliti učesnik nedavno je dobio dijete sa Aleksandrom Nikolić sa kojom je započeo vezu pred kamerama rijalitija “Zadruga”.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS