calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Juli počinje “čudnim” događajima, najviše će pogoditi dva znaka horoskopa ASMIN ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO ZA OVO! Stanija pokazala u kakvom luksuzu uživaju, pa poručila: Na mjestu zločina! Španija izbacila Gruziju i zakazala spektakularan okršaj u četvrtfinalu JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) Crnogorska policija procesuirala suprugu napadača na ambasadu Izraela u Beogradu KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG EME RADUJKO! Nije mogla više da izdrži, javno joj odgovorila! (FOTO) Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi!

POČINJU PRIPREME ZA NAJVEĆU ŽURKU NA BALKANU! Saša Mirković oduševio pratioce na društvenim mrežama! Zajedno sa Acam Lukasom iz 2013. godine!

Objavio: RHT
18/06/2024 10:40 PM

Počinju pripreme za najveću žurku

Photo: Antonio Ahel/ATAImages.

Direktor Hype televizije i produkcijske kuće Hype Production Saša Mirković obratio se svojim pratiocima na Instagramu i najavio spektakl na najvećem stadionu u regionu – Marakani.

Grandiozan događaj

Povod za ovaj grandiozni događaj su 40 godina karijere Ace Lukasa, jedne od najvećih estradnih zvijezda sa ovih prostora, ali i 30 godina uspješnog rada Saše Mirkovića kao menadžera, producenta i direktora koji je obilježio jednu impresivnu karijeru.

Ovaj spektakl će biti nezaboravan trenutak za sve ljubitelje muzike i zabave. Marakana će biti mjesto gdje će se slaviti decenije posvećenosti umjetnosti i produkciji.

Počinju pripreme za najveću žurku

– Ovako je bilo 2013. godine na Marakani. Prisutno oko 70.000 vas koji nas vole i koje mi obožavamo! Sljedeće, 2025. godine slavimo 40 godina rada @aleksandar_vuksanovic_official i moj jubilej od 30 godina rada u showbizu. Red je da obojica dokažemo na istoj Marakani da nismo još uvijek “zarđali”, Aca kao pjevač i najveća balkanska zvijezda, a ja kao organizator i producent! Ekipa @hypeproduction.rs kreće pripreme od sutra! Vidimo se u junu 2025. godine na Marakani u Beogradu – napisao je Saša Mirković.

Foto: Instagram

Pročitajte i: Zdravko Čolić prodao vilu u Beogradu za više od milion eura! Znate li da Sarajlija ima kneževsko porijeklo!?

Zdravko Čolić prodao vilu


Sarajlije Zdravko Čolić
 prodao je porodičnu kuću na Košutnjaku u Beogradu za više od milion eura.

Foto: Instagram

Legenda regionalne muzičke scene je brzo našla kupca, ali gdje će mu biti novi dom, još nije poznato.

Samo najbliži krug ljudi je upućen u to gdje se sa suprugom Aleksandrom i kćerkama Unom i Larom “negdje” preselio. Čola je prije živio na Dedinju, nakon čega je kupio kuću na Košutnjaku.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS