calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI SLUČAJ FEMICIDA! Žena ubijena u neboderu na Pofalićima “ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO) VRELO, SVE GORI! NISVES POMJERA GRANICE! Pjevačica sve oduševila novom pjesmom! (FOTO) U Makarskoj za četiri sata izgorjela jahta vlasnika kompanije iz Širokog Brijega: Plovilo vrijedno oko 3 miliona eura Poznat novi klub Edina Džeke: Navijači Željezničara bijesni na bivšeg igrača Skandal u Srbiji: Igrači odbili premije za Euro, u savezu uzeli i po 100.000 eura? Znamo o čemu maštate: Svaka treća žena ima istu fantaziju Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku NAREDNIH DANA VAMA ĆE DA SVANE: Za 3 znaka stiže vrijeme ostvarenja najvećih želja EKSKLUZIVNO Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”, naručite majice na vrijeme, gratis veliko iznenađenje! “NINA KOVAČEVIĆ IMALA JE DVA PROMILA ALKOHOLA U KRVI kada je sa 100KM/H UDARILA DIJETE” Hype ekskluzivno saznaje NAJNOVIJE DETALJE STRAVIČNE NESREĆE Sanja Maletić se prvi put oglasila nakon porođaja: “Ispunila sam prazninu u svom životu” Koliko je voda u bazenima sigurna za kupače: Građani izloženi raznim zdravstvenim rizicima Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Važi za jednog od najobrazovanijih pjevača na estradi, a evo šta je završio! “STEFAN KARIĆ JE BIO NASILAN PREMA MENI” Iva Grgurić šokirala: “MI NIKADA NISMO BILI ZAJEDNO”

Bila na potjernici: Djevojka iz BiH uhapšena u autobusu iz Italije

Objavio: RHT
18/06/2024 12:00 PM

Djevojka iz BiH uhapšena u autobusu iz Italije

VAJL AM RAJN – Pripadnici njemačke pogranične policije uhapsili su 19-godišnju djevojku iz Bosne i Hercegovine dok su kontrolisali putnike autobusa koji je putovao iz Italije.

 Foto: Pixabay

Naime, državljanka BiH je policajcima predočila samo isteklu boravišnu dozvolu u Italiji, gdje je navodno nastanjena, a kad su joj tražili pasoš, ona je pokazala pasoš BiH, koji nije bio validan.

Daljom provjerom, policija je utvrdila da se djevojka nalazi na evropskoj potjernici zbog krivičnog djela “kompjuterska prevara”.

Djevojka iz BiH uhapšena u autobusu iz Italije

Ona je izvedena iz autobusa i privedena u najbližu lokalnu policijsku stanicu. Nakon saslušanja, ona je sprovedena u pritvorsku jedinicu. Pored krivičnog djela navedenog u evropskoj potjernici, protiv nje će biti podnesena i prijava zbog pokušaja ilegalnog ulaska u Njemačku.

Čitajte i:”Stižu “paklene” vrućine u BiH: U narednim danima temperatura i do 39°C

Stižu “paklene” vrućine u BiH

Četvrtak donosi još više sunca i vrućine. Vjetar će biti slab do umjeren, puhat će sa zapada i sjeverozapada. Jutarnje temperature će biti između 14 i 20°C, dok će na jugu dosezati do 23°C. Dnevne temperature će se kretati između 32 i 37°C, a na jugu čak do 39°C.

Petak će također biti pretežno sunčan i vruć. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnje temperature će biti između 15 i 21°C, na jugu do 25°C, dok će dnevne temperature dosezati između 33 i 39°C.

BONUS VIDEO:

nezavisne.com/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS