calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

MUSTAFA OŽENIO ŽENU SA TROJE DJECE, NEMAJU OD ČEGA DA ŽIVE! Raskrinkan čovjek kojem je pomogla Marija Šerifović: Ona prosi, a on peva

Objavio: RHT
17/06/2024 7:29 PM

Raskrinkan čovjek kojem je

Na Youtubeuse 5. juna prošle godine pojavio snimak Mustafe Hrustića, talentovanog mladog čovjeka iz Bosne i Hercegovine, koji je ostao bez doma, jer nema novca da plaća kiriju.

Raskrinkan čovjek kojem je/Foto: printscreen

Iako su mu mnogi predviđali odličnu karijeru i uspjeh, nažalost, završio je u šatoru pod mostom, na zeničkoj petlji. Sa sedam godina ostao je bez roditelja, kada je i počeo da pjeva i bori se za život.

Sa bratom je živio u stanu, iz kojeg je morao da se iseli zbog nedostatka novca, a nakon što je Marija Šerifović vidjela njegov snimak, odlučila je da mu pomogne, kako ona, tako i mnogi drugi.

Tada mu je Marija Šerifović platila kiriju za godinu dana, obezbijedila mu posao, a on je isti napustio i nedugo nakon toga se oženio.

Supruga sa Facebooka

Mustafa se preselio kod supruge Dž.O. u Zavidoviće, a upoznali su se preko društvene mreže Facebook.

On i njegova supruga sa još troje djece žive u Dženitinoj kući koja nije dovršena. Mustafa je prihvatio Dženitinu djecu i kako je ona izjavila, gleda ih kao svoje. Teško žive, ali se ne žale.

-Ja prosim, Mustafa pjeva i tako radimo i nešto zaradimo – kazala je tada Dženita.

Foto: printscreen

Mustafa je otkrio i da je svoju prvu platu dobio radeći na bazenu, ali samo nakon mjesec dana rekli su mu da se bazen navodno zatvara jer žele graditi zatvoreni bazen i tako je ostao bez posla.

-Čestitam joj i želim sve najbolje. Ona se jedina javila od svih pjevača i pjevačica – rekao je Mustafa tada.

Istjeran iz stana

Podsjetimo, nakon što je Mustafa otkrio da je navodno istjeran iz stana koji je platila Marija, odlučila je da progovori vlasnica stana, te je otkrila strašne stvari.

Izvijesna Saliha tvrdi da je snimanje ispod mosta bila gluma da se narod sažali i da mu se donira novac. Ona takođe ističe da je namjerno bio jako neuredan. Kao i da je laž lokacija gdje sada živi sa ženom i njenih troje djece.

Ona tvrdi da je Mustafa “neradnik, lažov, kockar i alkoholičar”. Kao i da je sve planski odrađeno da se narod širom regiona nasamari.

Mustafa se još uvijek nije oglasio povodom ovih navoda, piše pressmediabih.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS