calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sanja Maletić se prvi put oglasila nakon porođaja: “Ispunila sam prazninu u svom životu” Koliko je voda u bazenima sigurna za kupače: Građani izloženi raznim zdravstvenim rizicima Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Važi za jednog od najobrazovanijih pjevača na estradi, a evo šta je završio! “STEFAN KARIĆ JE BIO NASILAN PREMA MENI” Iva Grgurić šokirala: “MI NIKADA NISMO BILI ZAJEDNO” JEDINA FOTOGRAFIJA UMRLE KĆERKE POPULARNE GLUMICE: Imala je svega 24 godine, a njena smrt je misterija “LEPI MIĆA ME JE UBACIO U RIJALITI!” Iva Grgurić ispričala ŠOK detalje o svojoj POBJEDI “Znala sam da Stefana neko GURA u vezu sa mnom! Nije bio iskren!” (PREMIJERA) “ANELI JE BILA I SA SUKIJEM I SA MARINKOM!” BRUTALNO RASKRINKAVANJE pred sam kraj rijalitija “Znam sve o njoj! Njih dvojica su UPALI U PROBLEM” “JEDNU PLJESKAVICU SMO DIJELILI NA POLA!” Voditelj rasplakao Nadicu Ademov: “Nikada me niko nije ovo pitao!” Dragana Mirković imala je brak prije Tonija! Ljubav trajala deset godina Je li Crvena jabuka iskopirala pjesmu “Idem preko zemlje Srbije” Vesne Zmijanac? Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima će vam slomiti srce “JE LI MARKO MILJKOVIĆ BIO NASILAN PREMA TEBI?” Ena Popov ne može više da šuti, evo šta se dešavalo u odnosu sa bivšim dečkom Đoković se oglasio pred Vimbldon i poslao snažnu poruku UEFA žestoko kaznila Hrvatsku Lančani sudar u Nedžarićima, na licu mjesta i ekipa Hitne pomoći

Ovo nisu očekivali: Mbappe objavio da neće igrati za Francusku!

Objavio: RHT
17/06/2024 11:30 AM

Mbappe objavio da neće igrati za Francusku!

Kilijan Mbape/screenshot

Francuski nogometaš Kylian Mbappe izjavio je u nedjelju da neće igrati za francusku olimpijsku reprezentaciju na Igrama u Parizu jer se njegov novi klub Real Madrid protivi toj ideji.

Mbappe je u martu rekao da želi igrati na OI u Parizu, ali kako olimpijski nogometni turnir nije u FIFA-inom kalendaru, klubovi nisu obavezni pustiti svoje igrače.

Izbornik francuske olimpijske reprezentacije Thierry Henry nije stavio 25-godišnjeg Mbappea u preliminarni sastav od 25 igrača ranije ovog mjeseca, iako je ostavio otvorenom mogućnost da ga ipak uključi.

Stav kluba

“Stav mog kluba bio je vrlo jasan, tako da od tog trenutka mislim da da neću sudjelovati na Igrama”, rekao je Mbappe novinarima uoči utakmice skupine D protiv Austrije u ponedjeljak na EURU u Njemačkoj.

“To je jednostavno tako i ja to također razumijem. Pridružujem se novoj momčadi u rujnu, tako da to nije najbolji način za početak avanture. Ovom francuskom timu ću poželjeti sve najbolje. Gledat ću svaku utakmicu. Nadam se da će osvojiti zlatnu medalju”, dodao je.

Mbappe objavio da neće igrati za Francusku!

Olimpijski nogometni turnir počinje 24. srpnja, 10 dana nakon finala Europskog prvenstva, a završava 9. avgusta.

Čitajte i:”Srbija “pokazala zube” Englezima: Kvalitet Belingema presudio ”Orlovima

Englezi su žestoko krenuli na gol “Orlova”. A dobru igru reprezentacije “Tri lava” krunisao je Džud Belingem (Jude Bellingham) u 13. minuti.
S desne strane je centrirao Bukajo Saka (Bukayo), a Belingem se ubacio iz drugog plana i zakucao loptu glavom u mrežu gola Srbije.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS