calendar

Petak 20. Septembar, 2023

EVO KOLIKI JE HONORAR MAJE MARINKOVIĆ! Od visine cifre, ZAVRTIT ĆE vam se u glavi, PROCURILI DETALJI UGOVORA!

Objavio: RHT
16/06/2024 2:30 PM

Evo koliki je honorar Maje Marinković

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Evo koliki je honorar Maje Marinković

Maja Marinković već duži niz godina učestvuje u rijalitiju, a jedna je od najplaćenijih učesnika. Starleta kontroverznim ponašanjem često skreće pažnju na sebe, a sada je otkriveno i koliko iznosi njen mjesečni honorar.

Tokom šeste sezone rijalitija Maja je zarađivala oko 15.000 eura mjesečno, a očekuje se da je taj honorar u ovoj sezoni, odnosno Eliti, još veći. Kako je tada izvor za Alo portal rekao, Marinkovićeva je u prethodnoj sezoni mjesečno zarađivala 16.000 eura.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Evo koliki je honorar Maje Marinović

Visina Majinog honorara otkrivena je i tokom “Zadruge 6”, kada je bila kažnjena smanjenjem mjesečnog honorara. Tada je njen otac, Radomir Marinković Taki, nehotice otkrio da je njegova kćerka time “bacila 16.000 eura u vodu”.

Podsjetimo, Maja je tokom prethodne sezone često puta kažnjena zbog agresivnog ponašanja. Ulaskom u Elitu priznala da je da se totalno promijenila, ali to nije dugo trajalo, već je nedavno napravila scenu sa cimerom Urošem Stanićem, zbog čega je Veliki Šef kaznio.

Čitajte i CRNO NA BIJELO! Fotke sa ultrazvuka Aneli Ahmić OSVANULE na internetu, trudna učesnica ZAPUŠILA USTA SVIMA! (FOTO)

Aneli Ahmić nedavno je saznala da je u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona je izjavila da će nakon jučerašnjeg pregleda donijeti odluku o tome da li će roditi dijete koje čeka sa bivšim košarkašem.

Aneli je juče u toku dana napustila rijaliti uz pratnju produkcije, a otkrila je da će na pregledu donijeti konačnu odluku o rađanju djeteta.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS