calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!”

ANELI AHMIĆ PROKRVARILA U TRUDNOĆU! Šokantan DOKAZ ugledao svjetlost dana, u nalazu SVE OTKRIVENO! SKANDAL!

Objavio: RHT
16/06/2024 11:00 AM

Aneli prokrvarila u trudnoći

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Starleta Aneli Ahmić šokirala je javnost kada je odradila test za trudnoću i ispostavilo se da je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona je već danima bila u nedoumici da li da zadrži bebu ili ne, a sada se na društvenoj mreži Facebook pojavio navodno šok nalaz u kojem se navodi da se Ahmićeva žali na krvarenje tokom trudnoće.

U nalazu se navodi ,,Krvari u željenoj trudnoći”, što je sve iznenadilo.

Podsjetimo, tokom jučerašnjeg dana produkcija je hitno izvela Aneli Ahmić sa imanja kako bi otišla kod doktora, gdje je obavila sve analize i ultrazvuk je pokazao u kakvom je sada stanju.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Aneli prokrvarila u trudnoći

Podsjetimo, kada se Aneli vratila sa ginekološkog pregleda, Marko Janjušević Janjuš joj je prišao kako bi je upitao kako joj je bilo kod ginekologa na pregledu. Međutim, Aneli nije željela da komentariše bilo šta sa Janjušem, te ga je oduvala u dvije rečenice, što je njega izbezumilo.

– Hoćeš li mi reći šta je bilo na pregledu? -rekao je Janjuš.

– Sve je bilo u redu na pregledu i toliko o tome, neću više da pričam o tome. Pokazao si se u najgorem periodu kao đubre i ne želim ad pričam o tome – rekla je Aneli.

– Hajde izađi napolje da porazgovaramo, čuješ li me? Hajde da porazgovaramo napolju, hajde sa mnom -rekao je Janjuš.

– Nemam šta da pričam sa tobom. Ne želim da izađem i ne želim ni o čemu da pričam sa tobom. Nemamo o čemu da pričamo Janjuše -rekla je Aneli.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS