calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MIONA JE MRTVO PUHALO! NA’VATAO SAM SE SA NJOM U TROJCI!” Filip otvoreno o rijaliti takmičarki: Meni je ona dosadna NIKAD EMOTIVNIJA OBJAVA! Žena Miloša Bikovića podijelila intimu sa fanovima (FOTO) NAKON ŠTO JE DŽENIFER SKINULA BURMU, SADA JE TO URADIO I BEN AFLEK! Glumac je ovim potezom pokazao svima da je došao kraj njihovom braku! “NE BIH POMOGAO DALILI NI DA UMIRE!” Dejan nikad brutalnije o BIVŠOJ SUPRUZI! Zvao je u EMISIJU?! (VIDEO) Uobičajena navika prije spavanja može da UNIŠTI vašu vezu “Neka me vode na Goli otok” Sajfer progovorio o HAPŠENJU:” Uvijek ću je braniti” “OVO NIJE ISTA OSOBA, ŠTA SE DESILO”! Aneli Ahmić objavila najnovije fotke i zaprepastila sve, mijenja izgled iz korijena! Kit prekinuo takmičenje na Olimpijadi (VIDEO) Megan Foks u poodmakloj trudnoći: Kadrovi u spotu sve zbunili, a onda su je uslikali paparaci i svi gledaju u stomak Rada Manojlović UPUTILA APEL VOZAČIMA: Objasnite mi ŠTA VAM JE?! “Ne priliči TO ŽENI U OVIM GODINAMA!” Dragana Mirković se NAŠALILA i PJEVALA PO KIŠI! Sišla među publiku, pokazala kakva je KRALJICA (FOTO) RIJANA PONOVO TRUDNA?! Pjevačica polugola šetala na karnevalu na Barbadosu, a njen izgled ostavio je sve u čudu! (VIDEO) Saša Mirković se oglasio sa krova regije:”Temperatura 22 Celzijusa bez Nives Celzijus” Hype UJEDINJUJE LJUDE! EVO GDJE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLIJE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser svijeta uhvaćen na ovom mjestu, a evo šta je radio! MAHRINA U STRAHU DA SE NE OTKRIJE IME NJENOG DEČKA! Pjevačica u vezi sa poznatim imenom, a krije ga kao zmija noge! Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci”

BUKTI RAT MAJE I JANJUŠA! Marinkovićeva svim silama OPLELA po košarkašu i njegovoj BIVŠOJ ŽENI, udarila tamo gdje je NAJVIŠE BOLI!

Objavio: RHT
15/06/2024 3:00 PM

Bukti rat Maje i Janjuša

Photo: M.P./ATAImages

Maja Marinković sinoć je u emisiji urnisala Marka Janjuševića Janjuša, nakon što je čula njegovo izlaganje o Aneli Ahmić, bivšoj supruzi Eni Janjušević i sebi. Ona je ocrnila svog bivšeg partnera, te istakla da su njegova nekadašnja supruga Ena i on prevaranti i da sve rade u dogovoru.

– Evo opet me je nazvao ku**om, on se klasično ponaša kao monstrum, on je najlošiji čovjek kog sam upoznala, on i njegova žena su prevaranti, sve rade u dogovoru – rekla je Maja.

– Jem ti mamu onu, m*š kuetino jedna – rekao je Janjuš.

– Hoćeš 300 eura za suši?! Šta je piice, slino jedna?! Što se tiče ovog ološa koji vrijeđa, mislim da je njegovo ponašanje prema Aneli jezivo, djevojka je trudna. On je neko ko sije djecu po rijalitiju, njegovi argumenti je da vrieđa da smo kue i tako dalje – rekla je Maja.

– Rekao je da imaš više abortusa nego razreda osnovne škole – rekao je novinar.

– To će morati da dokaže – rekla je Maja.

foto: youtube/printscreen/zadrugaofficial

– Ti si se poslije dva dana je**la sa Carem, to je istina – rekao je Janjuš.

– Filip je za tebe čovjek… Ja te se ne bojim, ti tvoji politroni što ti klimaju glavom, to možeš sa njima. Ne bojim te se, to moraš da shvatiš! Kada se to meni desilo, on je pričao kako ja lažem, kako se njemu pakuje priča.Taki je došao u studio i pokazao papire. Dok sam ja ležala na stolu, on se slikao sa Anom kako idu da kupe kolica za kuče. Otac desetogodišnje djevojčice koji skida gaće na televiziji i kaže: “Guz**e me svi”, sije djecu po rijalitiju, na šta liči ovo ponašanje?! – rekla je Marinkovićeva.

Bukti rat Maje i Janjuša

– Žena mi kupila trenerku kada sam došao, jer sam loš?! Ovo je smiješno, došla mi u krevet poslije svega ovoga, htjela je sa mnom odnos poslie svega ovoga – skočio je Janjuš.

– Kćerka gleda kako joj se tata skida na televiziji… Niti je dao novac, možda jeste poslao na žiro račun, proživjela sam jako težak period. Osjećala sam se odvratno, ja sada ovako pričam jer sam tako hladna kada je on u pitanju, odbolovala sam. Čak me je i vrijeđao na sve moguće načine, kao što to i dalje radi. Aneli će isto proći kao i ja. Njegova djela i riječi su sušta suprotnost, sve radi u dogovoru sa ženom kod koje živi, od koje zavisi, jer su oni bolesni ljudi, prevaranti. U pravu je Sita i ja vjerujem, žena gleda realno. Kaže da nije vrijeđao?! Kako nije, juče je rekao da joj je*e sestru. U ovoj situaciji sam 100 odsto na Anelinoj strani. Gdje je ljudskost?! Djevojka je trudna. Mora da pita bivšu ženu i taštu da li njegova partnerka može da bude trudna. To je bolest – rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS