calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI SLUČAJ FEMICIDA! Žena ubijena u neboderu na Pofalićima “ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO) VRELO, SVE GORI! NISVES POMJERA GRANICE! Pjevačica sve oduševila novom pjesmom! (FOTO) U Makarskoj za četiri sata izgorjela jahta vlasnika kompanije iz Širokog Brijega: Plovilo vrijedno oko 3 miliona eura Poznat novi klub Edina Džeke: Navijači Željezničara bijesni na bivšeg igrača Skandal u Srbiji: Igrači odbili premije za Euro, u savezu uzeli i po 100.000 eura? Znamo o čemu maštate: Svaka treća žena ima istu fantaziju Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku NAREDNIH DANA VAMA ĆE DA SVANE: Za 3 znaka stiže vrijeme ostvarenja najvećih želja EKSKLUZIVNO Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”, naručite majice na vrijeme, gratis veliko iznenađenje! “NINA KOVAČEVIĆ IMALA JE DVA PROMILA ALKOHOLA U KRVI kada je sa 100KM/H UDARILA DIJETE” Hype ekskluzivno saznaje NAJNOVIJE DETALJE STRAVIČNE NESREĆE Sanja Maletić se prvi put oglasila nakon porođaja: “Ispunila sam prazninu u svom životu” Koliko je voda u bazenima sigurna za kupače: Građani izloženi raznim zdravstvenim rizicima Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Važi za jednog od najobrazovanijih pjevača na estradi, a evo šta je završio! “STEFAN KARIĆ JE BIO NASILAN PREMA MENI” Iva Grgurić šokirala: “MI NIKADA NISMO BILI ZAJEDNO”

HYPETV PROGRAM ZA SUBOTU 15. jun 2024! Ekskluzivno Sandra Afrika u emisiji “Pretres”

Objavio: RHT
14/06/2024 8:20 PM

Sandra Afrika u emisiji “Pretres”

Sandra Afrika u emisiji “Pretres”

SUBOTA   15.06.2024. HYPE TV

07:30    EMISIJA: MOBIL AUTO

08:00    EMISIJA: STEM 011

 09:00   SERIJA : AVIONDŽIJE  R

11:30    DUGOMETRAŽNI CRTANI FILM: ČUDESNA ŠUMA

13:00     FILM: LJUBAV JE TAMO GDJE SE NAJMANJE NADAŠ

15:00     PODKAST: SADA I OVDE

17:00    FILM: FANTASTIČNA BRAĆA BEJKER

19:00    FILM: ER AMERIKA

23:00    EMISIJA: PRETRES

Ove subote u emisiji “Sada i ovde”, kod Snežane Dakić gostovala je Jelena Trivan. Razgovor je bio iskren i dubok, dotičući se različitih aspekata života Jelene Trivan. Jelena je otvorila svoje srce i podijelila iskustva o tome kako je biti direktor, ali i kako je izgledalo izgubiti vlast, posebno kada je bila potpredsjednica Demokratske stranke. Osim toga, otkrila je dijelove svoje lične priče, pričajući o majčinstvu, razvodu, ranoj smrti majke i procesu starenja, ali i o podmlađivanju. Govoreći o balkanskim uvjerenjima, dotakla se i pitanja ženske snage, ističući svoje strahove i motivaciju. Stoga, pratite Hype TV!

Dok vas od 23 h očekuje emisija “Pretres”, autora i voditelja Stefana Usiljanina. On je ove subote ugostio pjevačicu Sandru Afriku. A šta je sve ona ispričala, i koliko će njena životna priča da vas iznenadi, morate da pogledate i saznate sve detalje i pojedinosti.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS