calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Aneli je LAŽOV?! Nisam Janjuševa krofnica!” Ekskluzivno! Ana Jovanović OPLELA po Ahmićki i Janjuševiću! (VIDEO) LUNA PODIJELILA SRETNE VIJESTI! Radost u domu, čestitke stižu sa svih strana (FOTO) Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo! PUCAJU BRAKOVI! ZAŠTO SE SVAKO TREĆE VJENČANJE U NIKŠIĆU ZAVRŠI RAZVODOM! O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU JE DUGO ĆUTAO?! Gagi Đogani konačno otkrio sve o bolovima koje trpi

SA LISICAMA NA RUKAMA I NOGAMA! Optuženi za TROSTRUKO UBISTVO u Knjaževcu doveden u Više javno tužilaštvo

Objavio: RHT
14/06/2024 1:20 PM

SA LISICAMA NA RUKAMA I NOGAMA!


Aleksa M. (22) iz Knjaževca osumnjičen je da je hicima iz lovačke puške ubio svog oca Predraga M. (60), dedu Miloša M. (81) i babu Saru M. (83).

Foto:Hypetv

Njemu je određen pritvor do 30 dana! Aleksa je 24 sata pod nadzorom ljekara. I to zbog teškog psihičkog stanja u kojem se nalazi nakon što je, kako se sumnja, počinio stravičan zločin.

SA LICA MJESTA/SA LISICAMA NA RUKAMA I NOGAMA

Osumnjičeni za trostruko ubistvo u Knjaževcu je doveden u Više javno tužilštvo u Zaječaru danas.

Lisice imao i na rukama i na nogama.

SA LISICAMA NA RUKAMA I NOGAMA
Foto::Hypetv


Okupili su se i najbliži rođaci i njegovi drugovi koji su dok je uvođen u tužilaštvo govorili:


Volimo te najviše na svijetu”, “Samo budi jak”, “Nisi sam”.

Dok je ulazio u tužilaštvo pokušavao je da sakrije lice od novinara okretavši se na drugu stranu.

BONUS VIDEO:

Čitajte i:“Za oca i sina naređno dodatno zadržavanje, sa oštećenim na motociklu bilo maloljetno dijete, a uz oružje policija našla i drogu”

Za oca i sina naređno dodatno zadržavanje

U istragu koja se vodi pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva u Mostaru uz Odjel kriminalističke policije Policijske uprave Mostar uključili su se, potvrđeno nam je, i pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Podsjetimo, njih dvojica su jučer nanijeli lakše povrede D.V. (41), nakon što su ga prethodno. Kako je danas pojašnjeno, jurili s dva automobila marke BMW dok je oštećeni upravljao motociklom Yamaha. Kako smo saznali, a što nam je potvrđeno, s D.V. na motociklu je bilo i njegovo maloljetno dijete.

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS