calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom!

“PRAŠTAJ, JA BOLJE NISAM UMJELA…” Jelena Karleuša posvetila srceparajuću poruku Dušku nakon incidenta! (VIDEO)

Objavio: RHT
13/06/2024 10:40 PM

Karleuša posvetila poruku Dušku

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Regionalni mediji već danima su preplavljeni pričama o incidentu koji se dogodio u vili porodice Tošić na Dedinju, gdje je Jelena Karleuša prijavila policiji svog supruga Duška Tošića zbog fizičkog napada na nju i njenog prijatelja. Iako je u jedinom javnom obraćanju povodom incidenta poručila da prolazi kroz težak period i da se nadajući na bolje, čini se da je Jelena već uspjela da nastavi dalje i prevaziđe nesuglasice sa suprugom.

Karleuša posvetila poruku Dušku

Ovaj dramatični događaj izazvao je veliku pažnju javnosti, ali Jelena Karleuša, iako prošla kroz teško iskustvo, čini se da je odlučna da se fokusira na svoju budućnost. Iako su medijski naslovi puni detalja o incidentu, Jelena je očigledno pronašla snagu da prevaziđe ovu situaciju i nastavi sa svojim životom.

Photo: Printscreen Tiktok/ninanebuninazemlji

Dokaz toj tvrdnji je to što je pjevačica na svom zvaničnom Tiktok nalogu podijelila stare snimke. Iz doba najveće ljubavi s Duškom, na kojima se njih dvoje ljube, grle i uživaju zajedno.

Snimak prati i tekst emotivne balade njene drugarice i kolegice Milice Pavlović “Praštaj”, čije je stihove napisala slavna Ljilja Jorgovanović, a za koje mnogi tvrde da su među najljepšima koje je napisala u karijeri.

Ovaj Karleušin potez oduševio je mnoge njene pratioce koji navijaju za to da supružnici prevaziđu sve bračne probleme i nastave dalje. Bilo je i onih koji ne gledaju blagonaklono na ovo i smatraju da pjevačica ne smije da pređe preko Duškovog fizičkog napada na nju i njenog prijatelja.

– I JK koja ripostuje ovaj video na Tiktoku. Vidi se da ga voli, samo je on kreten – glasi jedan od komentara na Iksu.

Karleušino priznanje

Podsjetimo, Jelena je prije nekoliko mjeseci istakla da je sigurna da je Duško više ne voli. Ali da ona njega i dalje voli, što je ovim snimkom iz dana najveće ljubavi još jednom i pokazala.

– Duško je ljubav mog života, najljepši čovjek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da… Mi smo u braku, ali je to brak pro forme. Ja sam Dušku sve oprostila šta je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje djece. On je najljepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kad bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega – istakla je JK prije nekoliko mjeseci za medije.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS