calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PIKSI VIŠE NEĆE BITI SELEKTOR SRBIJE! Stojković PLAĆA CEH zbog neuspjeha! Ovo su detalji otkaza Neobičan prizor na Vlašiću: Sitni led stvorio efekat snježnog pokrivača “Aneli je LAŽOV?! Nisam Janjuševa krofnica!” Ekskluzivno! Ana Jovanović OPLELA po Ahmićki i Janjuševiću! (VIDEO) LUNA PODIJELILA SRETNE VIJESTI! Radost u domu, čestitke stižu sa svih strana (FOTO) Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo!

Elvira Rahić o povratku Enesa Begovića: Nadam se da će muzika ublažiti njegovu bol

Objavio: RHT
13/06/2024 8:00 PM

Elvira Rahić o povratku

Prošlo je tačno godinu dana od kada je preminuo sin Enesa Begovića, nakon čega se pjevač u potpunosti povukao iz javnosti.

Elvira Rahić o povratku/Foto: Instagram

Enes se vraća na scenu i već ima zakazane koncerte u Travniku i Ilijašu.

– I kada vam se dijete razboli, bude vam teško a kamoli da ga izgubite. Nikada se neće vratiti sigurno onaj duh u njemu jer jednostavno, on je to crpio iz porodice. On je neko ko izuzetno voli i cijeni porodicu i svu snagu je pronalazio upravo u njoj. Sada će zaista faliti jedna karika u svemu tome da bi bio Enes ono što jeste – ispričala je za srbijanske medije.

Potom je kazala da svi jedva čekaju da se vrati na scenu.

Zaista na estradi postoji praznina gdje je on. Muzika će moći da ublaži sigurno taj bol, ali ne i da izliječi – kazala je.

Čitajte i DEJAN DRAGOJEVIĆ DOŽIVIO NAPAD! Hitno reagovali nadležni organi, evo šta mu se desilo (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija i pobjednik pete sezone, a sada i TV lice na Hype televizije, Dejan Dragojević, doživio je neprijatnost. Naime, jutros se zaglavio u liftu kada je krenuo na posao.

Naime, Dragojević je proveo narednih 40 minuta u starom liftu pokušavajući da otvori vrata, ali bez uspjeha. Budući da je nedavno počeo da živi u toj zgradi, nije imao broj telefona upravnika. Nije imao broj ni komšija, pa je bio prinuđen da pozove vatrogasce koji su ubrzo stigli.

Iskustvo koje ne bi poželio niko.

Međutim, dok je bio zaglavljen, Dejan je iskusio napad panike, posebno kada je postalo zagušljivo u liftu. Ipak, uspio je da se smiri i čak je odlučio da dokumentuje svoje iskustvo tako što je napravio selfi i podijelio ga na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hayat.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS