calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA PODIJELILA SRETNE VIJESTI! Radost u domu, čestitke stižu sa svih strana (FOTO) Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo! PUCAJU BRAKOVI! ZAŠTO SE SVAKO TREĆE VJENČANJE U NIKŠIĆU ZAVRŠI RAZVODOM! O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU JE DUGO ĆUTAO?! Gagi Đogani konačno otkrio sve o bolovima koje trpi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Ovo je najbolja poslastica od višanja (VIDEO)

LEPI MIĆA SE SLOMIO NA KOMADE ZBOG SMRTI: Ne može da se pomiri sa gubitkom, učesnici grcali u suzama

Objavio: RHT
13/06/2024 6:45 PM

Lepi Mića se slomio zbog smrti

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Juče je voditeljka zakoračila u Bijelu kuću kako bi učesnicima dala novi zadatak, pripremljen od strane Velikog šefa.

Lepi Mića je dobio zadatak da otkrije koji je bio njegov najteži trenutak u životu, ali i tokom boravka na imanju u Šimanovcima.

Lepi Mića se slomio zbog smrti

Otkrivši da su ga najviše potresle smrt njegovih roditelja, Mića je istakao da mu boravak u rijaliti programu ne predstavlja izazov, te da je uspio da izgradi emocionalnu distancu od događaja i ljudi van kuće. Međutim, priznao je da je tokom života sahranio mnogo prijatelja, ali da mu je najteže palo kada je morao da se zauvijek oprosti od roditelja i sestre.

FOTO: ATAImages

-Ja ovdje nemam ništa ni tužno ni ružno, meni je ovo sprdnja i zaje**ncija, mene ovdje niko ne može da uvrijedi. Ja sam moju porodicu maknuo iz ove priče i prijatelje. Mene su vrijeđali i ja sam isto, nikome nisam ostao dužan, niko meni nije ostao dužan – istakao je Mića za crnim stolom, te nastavio:

– Što se tiče života, sahranio sam dosta prijatelja, članova porodice, komšija, ali ja u sebi taj osjećaj da zaplačem, suze ne puštam. Jako me je potresla smrt roditelja, moje sestre…

foto: printscreen/youtube/zadrugaofficial

Podsećanja radi, Miljana Kulić raspala se uživo u emisiji nakon što je za crnim stolom istakla da ju je smrt bake duboko pogodila, te da će taj trenutak pamtiti do kraja života.

Miljana o smrti bake

– U životu mi je najteže pala smrt moje bake, to je majka moje mame. Umrla je 24. septembra, dan pred moj rođendan. Mnogo sam bila vezana za baku, voljela sam je pored svojih roditelja najviše na svijetu. Bila mi je sve u životu… Dosta vremena sam provodila sa njom. Imala je toliko unučića, a sve što je imala htjela da prepiše na moje ime. Uvijek je govorila: “Miljana se u životu neće snaći”. Žao mi je što je umrla, što nije vidjela šta je sve Miljana postigla u životu… Mnogo sam je voljela – istakla je Miljana sa suzama u očima, jedva govoreći, a zatim nastavila:

 Baka Spomenka se zvala, mislim da bi bila ponosna na mene. Poremetila me je njena smrt, dobila sam napad panike, anksioznost… Maja je plakala, bila je loše, nije ustajala iz kreveta, plašila sam se da se i njoj neće nešto desiti. Vidjela sam je u strašnom stanju, čak je i moj tata bio vezan za maminu mamu. Tijana i Ana su bile male, nisu toliko shvatale, ali mene je sve to jako potreslo. Svima nam je bilo teško, to mi je definitivno najteži trenutak u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS