calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo! PUCAJU BRAKOVI! ZAŠTO SE SVAKO TREĆE VJENČANJE U NIKŠIĆU ZAVRŠI RAZVODOM! O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU JE DUGO ĆUTAO?! Gagi Đogani konačno otkrio sve o bolovima koje trpi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Ovo je najbolja poslastica od višanja (VIDEO) “Ša je POLUDIO! Miona ga KORISTI!” Ekskluzivno! Ana Jovanović RASKRINKALA rijaliti par! (VIDEO)

UMRO REGIONALNO POPULARNI RIJALITI UČESNIK: Oženio se pred KAMERAMA, a žena ga OTROVALA?! ŠOK!

Objavio: RHT
13/06/2024 5:20 PM

Umro regionalno popularni rijaliti učesnik

Bivši učesnik rijalitija “Ljubav je na selu”, Marijan Cerovac, preminuo je iznenada, a prema informacijama koje je prenijela televizija RTL, Cerovac je izdahnuo prošlog četvrtka. Tužne vijesti o njegovoj smrti potvrdio je i Zvonko Šantalab, takođe učesnik pomenutog TV formata. Kako je istakao, uvijek je bio sumnjičav prema iskrenim namjerama Cerovčeve supruge, inače Tajlađanke, Peti.

Republika
Umro regionalno popularni/Foto: printscreen

Naime, tokom svog učešća u rijalitiju, Marijan nije uspio da pronađe ljubav među kandidatkinjama. Međutim, sudbina mu je donijela sreću izvan kamera kada je upoznao Tajlanđanku Naranphat Cerovac Madarat, poznatu kao Peti. Njih dvoje su pronašli ljubav i njihov brak je bio posebno emotivan trenutak koji je zabilježen pred kamerama.

Međutim, kako je Zvonko oktrio, Marijan je, navodno, pred smrt prijatelju otkrio da ne želi čuti za svoju suprugu.

– Za nju nije htio više da čuje. Ona mi se javila kad je došao u Zagreb, a ja sam je pitao kako je mogla polumrtvog čovjeka pustiti samog na let od 24 sata, a ona je samo ćutala. Nije joj bilo dovoljno 100 eura, nego je htjela 500 – bio je iskren Šantalab, pa je dodao:

Republika
Marijan Cerovac sa suprugom Tajlađankom, Peti

– Sin je oca dao na obdukciju, ovdje u Zagrebu, kako bi se u noktima, kostima i kosi vidjelo ima li tragova trovanja. Ako se to utvrdi, ona će biti krivično gonjena. Lako je dokazati da ona nije imala novca u džepu i da je sve Marijan plaćao. On mi je priznao da ga je i prevarila. Rekao mi je: “Zvonko, bio si u pravu za sve, žao mi je, napravio sam glupost”. Njegov sin mi je na kraju kazao: “Znam da mi je otac bio budala cijeli život, a sad je otišao kao budala bez para”.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS