calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA PODIJELILA SRETNE VIJESTI! Radost u domu, čestitke stižu sa svih strana (FOTO) Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo! PUCAJU BRAKOVI! ZAŠTO SE SVAKO TREĆE VJENČANJE U NIKŠIĆU ZAVRŠI RAZVODOM! O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU JE DUGO ĆUTAO?! Gagi Đogani konačno otkrio sve o bolovima koje trpi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Ovo je najbolja poslastica od višanja (VIDEO)

DEJAN DRAGOJEVIĆ DOŽIVIO NAPAD! Hitno reagovali nadležni organi, evo šta mu se desilo (FOTO)

Objavio: RHT
13/06/2024 4:57 PM

Dejan doživio napad

Bivši učesnik rijalitija i pobjednik pete sezone, a sada i TV lice na Hype televizije, Dejan Dragojević, doživio je neprijatnost. Naime, jutros se zaglavio u liftu kada je krenuo na posao.

Dejan doživio napad (FOTO)/Photo: M.M./ATAImages

Naime, Dragojević je proveo narednih 40 minuta u starom liftu pokušavajući da otvori vrata, ali bez uspjeha. Budući da je nedavno počeo da živi u toj zgradi, nije imao broj telefona upravnika. Nije imao broj ni komšija, pa je bio prinuđen da pozove vatrogasce koji su ubrzo stigli.

Iskustvo koje ne bi poželio niko.


Međutim, dok je bio zaglavljen, Dejan je iskusio napad panike, posebno kada je postalo zagušljivo u liftu. Ipak, uspio je da se smiri i čak je odlučio da dokumentuje svoje iskustvo tako što je napravio selfi i podijelio ga na društvenim mrežama.

Incident prošao bez posljedica

-Po jutru se dan poznaje – napisao je Dejan Dragojević. Simboličan opis uz objavu koja je osvanula na njegovom Instagram nalogu, a incident je srećom prošao bez ozbiljnijih posljedica.

Podsjećanja radi, bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević već neko vrijeme uživa u ljubavi sa Jovanom Stojanović. Njegova veza sa Aleksandrom Nikolić neslavno završila. Njegova parnerka nedavno je proslavila rođendan. Dejan je na svom Instagram profilu objavio video snimak sa njihovim zajedničkim fotografijama i javno joj se obratio.

– Tačno u 00:00 počinje tvoj dan. Dan kada se rodila moja princeza. Toliko smo udaljeni, a sudbina nas je tako lako spojila. Kažu da Bog da uvek ono čemu čovjek teži. Ja jesam težio tome da me neko voli najviše, da bude sličan meni i da mi život bude kao bajka, ali nisam mislio da ću ikad naići na takvu osobu koja će mi tu bajku sa papira pretvoriti u stvarnost. Volim te najviše na svijetu. Hvala ti na svemu – napisao je Dragojević nedavno.

BONUS VIDEO:

Hypebih/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS