calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

DUŠICA GRABOVIĆ PALA U NESVIJEST TOKOM EMISIJE! Voditeljice bliznakinje odmah reagovale (VIDEO)

Objavio: RHT
12/06/2024 10:30 PM

Pjevačica pala u nesvijest

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljica Miljane i Nevene Arsić, novinarke Arsić ugostile su popularnu pjevačicu Dušicu Grabović.

Pjevačica pala u nesvijest/ Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Dušica Grabović/Bliznakinje Miljana i Nevena Arsić

Dušica je u svom prvom gostovanju u emisiji kod bliznakinja, na Hype televiziji, objavila svoj povratak na javnu scenu nakon medijske pauze.

Naime, nakon rijaliti učešća i skandaloznih naslova koji su je pratili u proteklom periodu, Dušica je bila primorana da se povuče.

Izgubila oca i majku

Gubitak oca još uvek nije preboljela, a dogodio se kada joj je bilo najteže.
Naime, Dušica je ostala bez majke prije oko 12 godina, koja je preminula od najstrašnije bolesti-karcinoma kostiju.
– Taj dan sam tačno osetila da je mama izgubila bitku. Bila je u komi. Na mojim rukama je otvorila oči i pogledala me. I tada je ispustila dušu, tu na mojim rukama – pričala je Dušica u emisiji ShowBliz.

– Moj otac je bio hospitalizovan zbog pucanja čira, htio je da dođe kući, tražio je da me vidi i čuje, a onda je pao u komu i umro od sepse. Ni ja, ni moj brat blizanac nismo uspjeli da ga vidimo. – pričala je kroz suze u emisiji ShowBliz pjevačica.

– Izvinjavam se što plačem. – nije mogla da zadrži suze Dušica.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Dušica Grabović/Bliznakinje Miljana i Nevena Arsić

– Živ si čovjek, iskrena si, nema tu za šta da se izvinjavaš – rekla je bliznakinja.

O skandalima


Dušica je govorila i o skandaloznim naslovima koji su je pratili, o prostituciji i podvođenju djevojaka. Za sve je okrivila jednu ženu, za koju smatra da stoji iza svega.

– Ja se nikada nikome nisam zamjerila, a oni koji su se me i zamjerili, loše su završili. Ja nikome ne želim zlo, ali uvijek se svima vrati.

– Da, to je jedna ružna žena, koja se toliko izoperisala da svoje dijete ne prepoznaje. – rekla je pjevačica u emisiji ShowBliz na HypeTV.

Tokom emisije, Dušica se srušila, a voditeljice bliznakinje su bile u šoku.
U premijeri emisije koja će se emitovati u NOVOM TERMINU u petak u 21h na programu Hype televizije i na YT kanalu HypeTV, pogledajte šta je prethodilo njenom padanju u nesvijest.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS