calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srbija na nogama: Mediji objavili vijest koju čekaju svi Buran ljubavni život Milice Pavlović: Upoznajte najveću ljubav “seksi senjorite” “CAR JE ZAKLINJAO DIJETE U STOMAKU!” Dejan BRUTALNO “On je DEBEO I LIJEN! “Filip žali što se Dalila udaje!” Ko je kralj sreće u horoskopu? Ovaj znak privlači sreću kao magnet u životu BACITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE KOSE: Postoji bolji način, ovaj trik čini čuda za masnu kosu! Teodora Džehverović puca od seksepila: Pjevačica u provokativnom izdanju mami uzdahe jačeg spola Bio je strašan fudbaler, ali seljak! Proročke riječi Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju MILI IMA NAJZGODNIJU SUPRUGU NA ESTRADI: Zaljubio se u nju na prvi pogled, a ona izgleda BOMBASTIČNO! (FOTO) Sarajevo: Nevrijeme u Starom Gradu napravilo priličnu štetu, drvo sa Žute tabije palo na ulicu Hoće li Đoković na kraju zaigrati na Vimbldonu: Sutra će mnoge stvari biti jasnije “TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO) OGLASIO SE OTAC MALE DANKE ILIĆ: Nadam se da će sve izaći na vidjelo vrlo brzo! PUCAJU BRAKOVI! ZAŠTO SE SVAKO TREĆE VJENČANJE U NIKŠIĆU ZAVRŠI RAZVODOM! O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU JE DUGO ĆUTAO?! Gagi Đogani konačno otkrio sve o bolovima koje trpi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Ovo je najbolja poslastica od višanja (VIDEO) “Ša je POLUDIO! Miona ga KORISTI!” Ekskluzivno! Ana Jovanović RASKRINKALA rijaliti par! (VIDEO)

Užas u Beogradu: Učenik šestog razreda fizički nasrnuo na nastavnicu muzičkog

Objavio: RHT
12/06/2024 7:51 PM

Učenik napao nastavnicu

Danas je u beogradskoj Osnovnoj školi “Vasa Pelagić” učenik šestog razreda verbalno i fizički je napao nastavnicu muzičkog vaspitanja, prenose mediji.

Učenik napao nastavnicu

Kako Biljana Vujić, direktorica ove obrazovne ustanove kaže za N1, preduzeti su svi koraci u okviru važećih propisa.

Kako je navela, u toku je utvrđivanje svih činjenica i okolnosti u vezi sa napadom na nastavnicu.

„Škola je odmah postupila po utvrđenim procedurama, u skladu sa Protokolom o postupanju u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje i događaj prijavila nadležnim institucijama“, kaže direktorica Vujić.

Kako dodaje, u školi je održan sastanak Tima za zaštitu od diskriminacije, nasilja i zanemarivanja.

Podsjetimo, Aleksandra Stanković, nastavnica muzičkog vaspitanja u Osnovnoj školi „Vasa Pelagić“, koju je verbalno i fizički napao đak, ispričala je da je u pitanju učenik koji je već pod nekom vrstom nadzora i nema primjerno vladanje.

„Uputila sam ga kod razrednog stariješine jer je na času pušio elektronsku cigaretu i sa njim je otišao kod zamjenika direktora, koji je bio u školi u popodnevnoj smjeni. Učenik se vratio poslije desetak minuta i nastavio da se šeta po učionici, a kada sam ga opomenula da ne smije da se šeta na času, prišao mi je i uz reči ‘marš tamo, ko te šta pita’ i uz psovke me odgurnuo. Mogao je i neko dijete da zakači i ko bi bio kriv? Ja, jer se sve desilo na mom času“, ispričala je ona za Danas.

Čitajte i Nakon vijesti da je u DRUGOM STANJU, oglasila se majka Mione Jovanović: Evo šta je rekla za Ša

Miona nije otkrila da li želi da ostane u vezi sa Ša ili da raskine sa njim. To se po svemu sudeći svidjelo njenoj majc. Ona je odmah okačila Mioninu sliku, jer se nada da će njena kćerka raskinuti sa reperom.

Tokom današnjeg dana učesnica “Elite”, Miona Jovanović otkrila je cimerki Aneli Ahmić da nije dobila menstruaciju već 33 dana. To je izazvalo veliku pažnju u kući. Mnogi su odmah pomislili da je u drugom stanju sa izabranikom Nenadom Aleksićem Ša. Tako da je ova vijest izazvala brojne reakcije među ukućanima.

Turbulentan odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša mjesecima unazad je jedna od glavnih tema u na imanju u Šimanovcima. Od velike ljubavi do svakodnevnih sukoba i žestokih svađa, a jedan od glavnih problema u vezi im je razmišljanje o roditeljima za koje sumnjaju da ih ne podržavaju.

BONUS VIDEO

Hypebih.ba/N1/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS