calendar

Petak 28. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovaj video je za kratko vrijeme sakupio gotovo milijardu pregleda: Šta radi ova djevojka? EVO KOLIKO VRIJEDI VIKENDICA JELENE GOLUBOVIĆ! U pitanju je vrtoglava suma, sav novac iz rijalitija uložila u nju! SVI GLEDAJU U DETALJ NA RUCI SINA DRAGANE MIRKOVIĆ: Zgodni Marko RASPAMETIO javnost, evo šta su svi odmah zapazili (FOTO) Horor u Sarajevu! Detalji haosa na Širokači, eksplozija, pa požar na porodičnoj kući, cijelo naselje bez struje! Ima i povrijeđenih? “PUBLIKA ME VRIJEĐA, A JA PLAČEM” Žena od Sultana priznala kroz šta sve prolazi na nastupima: “Ne mogu da podnesem to…” Nina Đogani objavila sliku iz kreveta sa dečkom koji je u zatvoru Lana Pudar: Skoro dvije godine nemam kontakta s ocem, ograđujem se od njegovih izjava Drama na Širokači: Nakon pucnjeva izbio požar na kući! TARU STOJANOVIĆ ZARUČIO AFROAMERIKANAC! Pjevačica rekla “da” dugogodišnjem dečku! (FOTO) Nizozemski pustolov nakon posjete BiH: To je najbolje čuvana tajna Evrope, govorili su mi da je opasno SKANDAL! ŠA TJERAO MIONU DA GA ZADOVOLJI?! Isplivalo sve javno, evo kako ju je navodio na intimne odnose! STRASTI IZMEĐU BIVŠIH LJUBAVNIKA SE NE SMIRUJU! MC Stojan brutalno odgovorio Zorani, njegov potez šokirao mnoge! “SAŠA MIRKOVIĆ JE MOJ SPASITELJ” EKSKLUZIVNO HYPETV u Zagrebu! Nives Celzijus u PRVOM intervjuu o NAJVEĆEM RIJALITIJU NA BALKANU I REGIONU “IMANJE” Nesreća na Barama: Vozilo završilo na krovu Brm, brm! Nives snimila spot za novi hit: “Godište i karoserija ti paše, al’ moja pila je za odlikaše” PROCURILE VRELE FOTKE DANIJELE DIMITROVSKE U BAZENU: Opustila se dok se snimala u hot izdanju, kamera se pomjerila i svi ostali u šoku! (FOTO)

Ovih pet horoskopskih znakova pravu ljubav doživjet će tek u drugom braku: Jeste li među njima?

Objavio: RHT
12/06/2024 5:20 PM

Druga ljubav je prava

Horoskopski znak može da otkrije mnogo o vašoj ličnost i načinu na koji pristupate vezama.

Druga ljubav je prava

Astrologija bi mogla da ponudi neke uvide zašto neki dožive pravu romansu tek u drugom braku.

Ovan


Ovnovi su poznati po strastvenoj i vatrenoj prirodi. U svoje druge brakove unose isti entuzijazam i uzbuđenje koje su imali u prvom. Ovan je odlučan i uporan i ne boji se da preuzme inicijativu u podgrijavanju romanse. Spontani su, često iznenađuju partnere promišljenim gestovima, a vole avanture i nova iskustva. Ovnovi su prirodni romantičari, što ih čini vještima u paljenju varnica u drugom braku.

Bik


Bikovima vlada Venera, planeta ljubavi, što ih čini romantičnima. U druge brakove donose senzualnost i stabilnost. Bik odvaja svoje vrijeme da izgradi snažnu emocionalnu vezu s partnerom, stvarajući čvrste temelje za romansu. Oni cijene finije stvari u životu i uživaju u maženju i obasipanju voljenih osoba ljubavlju i poklonima. Bik je znak koji zna kako da učini da se partneri osjećaju cijenjeno i voljeno, ponovo raspirujući romansu bez napora.

Rak


Rakovi su duboko emotivni i brižni. U drugom braku brigom i pažnjom ističu romantičnu stranu. Oni su empatični i intuitivni, često osjećaju partnerove potrebe i želje, a da oni ne moraju reći ni riječ. Rakovi stvaraju toplu atmosferu punu ljubavi, osiguravajući da njihov odnos djeluje kao sigurno utočište. Njihova nepokolebljiva emocionalna podrška i privrženost ponovo rasplamsavaju strast.

Vaga


Vage su poznate po ljubavi prema ravnoteži i harmoniji. U drugom braku briljiraju u ponovnom pokretanju romanse šarmom. Sposobnost Vage da vidi obe strane situacije čini ih odličnim u sklapanju komunikacija i rješavanju sukoba s ljubaznošću. Vole da stvaraju lijepa i romantična okruženja, koja mogu ponovo da zapale iskru u njihovim vezama. Prirodna harizma i gracioznost Vage čine ih majstorima ljubavi i ponovnom pokretanju romantike.

Riba


Ribe su sanjari i idealisti. U drugom braku briljiraju kroz svoje duboke emocionalne veze. Nevjerovatno su empatične i pune razumijevanja, zbog čega se njihovi partneri osjećaju istinski viđenima i cijenjenima. Ribe su kreativne i maštovite, često u odnose ulivaju osjećaj magije i čuda. Oni unose osjećaj duhovne i emocionalne dubine u svoja partnerstva, ponovo rasplamsavajući romantične plamenove u svojim drugim brakovima, piše Astrotalk.

Hypebih.ba/astrotalk/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS