calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

TANJA SAVIĆ SA DEČKOM NA PROMOCIJI! Pjevačica ima veliki razlog za slavlje, gala proslava! Jedan datum je posebno važan za nju

Objavio: RHT
10/06/2024 11:50 PM

Tanja Savić napravila promociju

Tanja Savić je predstavila novi album “Lečim se životom”. Pjevačica je u jednom prestižnom hotelu u Beogradu napravila slavlje za kolege i prijatelje.

Foto: Hype
Foto: Hype

Na promociji su se pojavile brojne poznate ličnosti. Među prvima su stigli sin ministra unutrašnjih poslova Srbije Ivice Dačića, Luka Dačić i njegova djevojka Milica Jokić.

Milica i Luka kod Tanje Savić na promciji

Milica je od glave do pete bila u crnoj elegantnoj kombinaciji. Gore je imala provokativni korset, a dole crnu suknju i vrtoglavo visoke štikle. S druge strane Luka je bio u nešto svedenijoj varijanti.

Pjevačica zablistala u elegantnoj haljini

Tanja za ovu priliku odabrala dugu, crnu haljinu u kojoj je zablistala. Cijeli stajling uklopila je sa dijamantskom ogrlicom sa crvenim srcem.

Foto: Hype
Foto: Hype

Pjevačica nije skidala osmijeh sa lica, dok su je u stopu pratili njen izabranik i sinovi Đorđe i Maksim. Dječaci se nisu odvajali od Mukija, na osnovu čega možemo zaključiti da se odlično slažu sa maminim momkom. Obukao je pantalone i narandžastu majicu.

Foto: Hype
Foto: Hype

Interesantno je da je Muki mlađi od Tanje čak 11 godina, što je detalj koji je dodatno privukao pažnju javnosti. 

Foto: Hype

Tanja proslavlja 20 godina muzičke karijere. Takođe, ona je najavila da će napraviti koncert.

– Zaista mi je puno srce. Moram priznati da sam se uželjela ovakvih privatnih žurki. Često radim i nastupam pred publikom, ali neka ovo bude noć za nas. Što se tiče albuma, ne mogu da kažem da sam zadovoljna pregledima na Youtube platformi, ali mislim da će pjesme zaživjeti nakon nekoliko mjeseci, kao i mnoge druge koje pjesme koje traju – rekla je Tanja, a potom je njen saradnik preuzteo riječ:

– Ovom prilikom želim da najavim krunu ovih 20 godina karijere, a to je koncert u “Beogradskoj Areni” u koji će biti 20. novembra. Karte će od večeras biti u prodaji.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS