calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi

RASKINULI JOVANA MISICA I BOGDAN SREJOVIĆ?! Neočekivana reakcija nakon priznanja Stefana Karića o njoj! ŠOKANTNO!

Objavio: RHT
10/06/2024 10:20 PM

Pukla tikva
Stefan Karić, bivši učesnik rijalitija, tokom boravka na imanju započeo je romansu sa cimerkom, manekenkom Jovanom Ljubisavljević.

Pukla tikva/Foto: Printscreen Instagram/ljubisavljeviceva

Vezu su nastavili i po napuštanju Bele kuće. Međutim, njihova ljubav nije potrajala, te su nakon izvesnog vremena odlučili da stave tačku na svoj odnos. Međutim, dok su još uvijek bili zajedno, Karić je misici poklonio automobil, koji ona, kako kaže, još uvijek nije vratila.

Raskinuli Jovana Misica i Srejović?


Naime, gostujući u jednoj emisiji, Stefan se dotakao svoje veze sa Ljubisavljevićevom. Tom prilikom otkrio nove detalje nakon raskida, s obzirom na to da su važili za jedan od najpopularnijih parova.

-Kupio sam auto Jovani kada sam ušao u rijaliti. Negdje sam želio da je obezbijedim na neki način što se tiče prevoza. Nije mi ga vratila nakon raskida – istako je Karić za HypeTV.

Ova njegova izjava je izazvala totalnu pometnju. Novi šok uslijedio je kada su fanovi primijetili da je Jovana obrisala sve fotografije sa Bogdanom Srejovićem. Iako se i dalje prate na Instagramu, oboje su uklonili zajedničke fotografije. Zbog toga su njihovi fanovi veoma zbunjeni i nagađaju o čemu se radi. Dok jedni misle da im je veza poljuljana, pa i da je došlo do raskida. Drugi ipak misle da je nešto drugo po sredi.

– Naslov za naslovom! Baš sjedimo ovako i čitam negdje: “Ona je već nama najavila”… Ljudi, ja ću reći svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: “Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje”. Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki slijedeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vrijeme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći “da” ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to – istakla je Ljubisavljevićeva.

BONUS VIDEO

Hyprebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS