calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Đurina kćerka Zala duhovita na oca: Ne znam ni ja čija sam, al znam da sam naša Odlična Švajcarska izbacila očajnu Italiju, dobit ćemo novog prvaka Evrope PROGLAŠEN CRVENI NIVO PRIJETNJE OD TERORIZMA U SRBIJI! Narednih dana stroge kontrole na većim skupovima, policija će obezbjeđivati čak i tržne centre MUP KS o stravičnom ubistvu na Pofalićima: Policiju je pozvala svekrva i kazala da se snaha ubila LJUDI BIJESNE ZBOG OBJAVE DENIZ DEJM! Otkrila zašto je PREKINULA TRUDNOĆU – sada je PREŠLA SVAKU MJERU! HITNO UHAPŠEN POZNATI GLUMAC! Optužen za zlostavljanje djece, prijeti mu do šokantna kazna zatvora! Poznati meteorolog najavio dramatične promjene: ‘Atmosfera će se užariti, a onda slijedi šok’ Nada Topčagić o ispadanju Srbije sa Eura: “Opasno sam preživljavala Piksija i fudbalere” ŠA JEDVA STOJI NA NOGAMA! Pozlilo mu zbog svadbe Mione i Stanislava, ne može da dođe sebi! SANJA MALETIĆ OBJAVILA PRVU SLIKU KĆERKE Porodila se u 52. godini, trudnoću krila od svih MARIJA ŠERIFOVIČ PRIPRIJETILA KOLEGICI: ”Stvarno ću da te deportujem!” Haos u Americi Aca Lukas pjevao na otvorenju novog kluba Diamond by Mint na Krku: ‘Osjećam se kao na drugoj planeti‘ Ko su za njega najljepše žene? Memo poslije supruge bira Nives Celzijus! Šta nam to govori? Jedna ljepotica ipak nema šanse kod njega EKSKLUZIVNO! U D-Castu Dejan Dragojević sve oduševio! Emisija o kojoj se priča, evo šta su stručnjaci otkrili! NOVI SLUČAJ FEMICIDA! Žena ubijena u neboderu na Pofalićima “ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO)

“NJENA HRABROST JE INSPIRACIJA” Poznati muškarac uputio poruku Jeleni Karleuši! NJEN POSTUPAK oduševio sve!

Objavio: RHT
10/06/2024 2:59 PM

Muškarac uputio poruku Jeleni

Muškarac uputio poruku Jeleni / Foto: Printscreen/instagram/karleusastar
Muškarac uputio poruku Jeleni / Foto: Printscreen/instagram/karleusastar

Pop diva Jelena Karleuša našla se u centru skandala proteklih dana… Tim povodom pjevačici je javnu podršku pružio Boki 13, makedonski šoumen. Ona je podijelila stori koji je objavio Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, koji je bio jedan od najbližih prijatelja Karleušine majke Divne.

Muškarac uputio poruku Jeleni

Boki 13 je poručio pjevačici da uvijek može da računa na njegovu podršku.

– Svu moju ljubav, snagu i pozitivne misli šaljem Karleuši! Njena hrabrost je inspiracija – napisao je Boki 13.

Foto: Printscreen/Instagram/boki13official

Podsjetimo, Boki 13 je obožavao Divnu Karleušu. On je bio jako blizak sa majkom Jelene Karleuše i oni su zajedno učestvovali u rijalitiju “Veliki brat”.

Nakon njene smrti objavio je potresnu poruku.

Bliski prijatelji

– Dok sam šetao na štiklama i u suknji, ti si ponosno šetala sa mnom po Beogradu. Bodrila me i davala mi podršku dok su mi se drugi podsmijevali i vrijeđali me. Bila si mi kao druga majka, bila si uz mene kada mi je bilo teško, bila si uz mene kada mi je najviše trebalo. Bila si uz mene i vjerovala mi kao što mi je rijetko ko vjerovao i podržavao me. Prva si me odvela u naš omiljeni restoran u Beogradu, nikada mi nisi dozvolila da platim ručak ili večeru. Bila si najelegantnija žena koju sam upoznao – rekao je on tada, pa dodao:

– Skromna i velika si bila, imala si srce, golemo lavovsko srce, bila si mudra, imala si ljubavi i razumijevanja za sve! Bila si jedinstvena, posebna i neponovljiva, bila si Divna! Srećan sam što sam imao takvu osobu u svom životu, i tužan, mnogo, mnogo tužan što te više nema! Ovo je tako malo što pišem za tebe… Za mene si bila i bićeš jedinstvena i nezaboravna Divna (najdivnija) Karleuša. Zbogom, draga moja Divna – napisao je Boki 13 i dodao: Divna i Jelena nisu bile samo majka i kćerka, one su bile borci u borbi koja se zove ŽIVOT – napisao je Boki 13.

Pročitajte i: Desingerica hospitalizovan u Barseloni!?

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS