calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJA I STANISLAV SE NE MOGU OBUZDATI! Svi u šoku gledaju šta rade na plaži Epidemiološka situacija: Na UKC RS hospitalizovano sedam pacijenata oboljelih od korone Astrolozi objavili upozorenje: Sutra dan “tri osmice” STANISLAV KROFAK PROGOVORIO O MAJI! Gore društvene mreže, fanovi zabrinuti za njihovu vezu na daljinu FESTIVAL PRIJATELJSTVA Galija i Divlje jagode raspjevali Goraždane “SLOBINA ŽENA MI JE UPALA U STAN I ŠAMARALA MUŽA” Skandalozne tvrdnje sadašnje žene Jeleninog bivšeg! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima napravila šuplju pitu! Ronda i mašta o buregdžinici (VIDEO) Miona se izblamirala kao nikad! Javno se obratila Ša i napravila kobnu grešku PONOVO TOPLOTNI VAL U BIH: Za vikend će temperatura dostići i 40 stepeni Celzijusa ANELI PRESPAVALA SA OVIM MUŠKARCEM! Objavljen njihov snimak iz kreveta! ŠOK! Na Željezničkoj stanici u Sarajevu policajka izvršila samoubistvo HYPE PAPARAZZO Aneli ima NOVOG DEČKA? Uhvaćena ispred zgrade na Novom Beogradu! (VIDEO) DJEČAK UBICA IZ RIBNIKARA se danima NE OBRAĆA NIKOM NA KLINICI! Radi samo JEDNU stvar? Dnevni horoskop za srijedu, 7. avgust 2024: Ovnovi ispravljaju grešku, Lavovi se snalaze u preprekama, Škorpije dobivaju vjetar u leđe, a vi? “MIONA JE MRTVO PUHALO! NA’VATAO SAM SE SA NJOM U TROJCI!” Filip otvoreno o rijaliti takmičarki: Meni je ona dosadna NIKAD EMOTIVNIJA OBJAVA! Žena Miloša Bikovića podijelila intimu sa fanovima (FOTO)

Hoće li Aneli ipak abortirati: “Janjuš nije dobar čovjek! MISLIM DA JE VELIKI GLUMAC”

Objavio: RHT
10/06/2024 11:59 AM

Hoće li Aneli ipak abortirati

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Aneli Ahmić nedavno je saznala da je u drugom stanju. Iako je mislila da će se situacija sa Markom Janjuševićem Janjušem promijeniti zbog njene trudnoće i da će turbulentan odnos koji su imali postati skladan, do toga ipak nije došlo. 

“Mislim da ne može ništa da se promijeni”

Zbog toga je ona sinoć u intervjuu otkrila da se dvoumi da li će zadržati bebu!? 

– Mislim da ne može ništa da se promijeni, saznali smo za bebu, pa se ništa nije promijenilo. On se, po meni ne mijenja. Sve – u suštini, lažem ja sebe. Možda i on sebe, ne znam. Ja smatram da ništa loše ne radim – rekla je Aneli.

– Šta ti Janjuš konkretno zamjera – pitala je voditeljka.

– Njemu nije bilo dobro juče kada sam krenula da nominujem. Počeo je da dobacuje, a prije toga je sve bilo normalno. Počeo je da vrijeđa i svašta da govori. Rekao je: “Je**ću ti ja majku, krv ćeš ovdje prop**šati”. Lakić mi je rekao da ću – kao kada vidim probleme, da krv i to… Loše je i to. Ja sam to shvatila u tom momentu kao da će mi on je**ti mater… Njemu je tovarenje na kičmu da te vrijeđa. To je ono čega se ja plašim – rekla je ona, pa dodala:

Hoće li Aneli ipak abortirati

– Ne mogu da budem otvorena, koliko mogu s Drvetom naprimer, ali kada meni dođe Darko i postavi mi pitanje… Ja sada razmišljam kako će meni neko da postavi pitanje, a onda će on da skoči na mene. Meni te njegove reakcije jako smetaju. Pa juče u rehabu ležimo, raspravljamo se i onda on dođe i zagrli me. Ja mu govorim da nije u pravu. Nije u redu da se on brčka tamo, a nebitno da li je Maja tamo ili sve to. On bi izludio da ja tako. On je meni govorio da se nikada tu nisu poljubili, onda sam ja vidjela klip za Novu godinu. Nikada nisam gledala njihove ljubavne klipove, ja sam gledala te njihove tuče – rekla je Aneli.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Je l’ planiraš da zadržiš bebu – pitala je voditeljka.

– Non-stop razmišljam, kalkulišem… Ne mogu ništa konkretno da ti kažem, meni je samo Nora sada u glavi. Kada pomislim na to, naravno da bi me ta beba spriječila u onome što sam planirala sa Norom. Ništa nisam donijela kao odluku… On je danas opet Lakiću rekao, pokušao je da ne ide… Vidim da se već vadi, da priča neku drugu priču, da se ograđuje. Ja znam da ništa od ovoga neće biti, ja ću dobro da razmislim o svemu, želim da se posvetim svom djetetu. Mislim da Janjuš nije dobar čovjek, generalno. Kada smo u krevetu, krene da plače, suza nema, mislim da je veliki glumac – rekla je Ahmić.ž

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS