calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

ANELI OGORČENA NA JANJUŠA: Rekao mi je da ću pi*ati krv i da mi neće biti dobro! “IZGLEDA DA LAŽEM SAMU SEBE”

Objavio: RHT
10/06/2024 10:40 AM

ANELI OGORČENA NA JANJUŠA

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Aneli Ahmić ne može vjerovati šta ju je snašlo od strane Marka Janjuševića Janjuša. I to dok je u drugom stanju, odnosno dok čeka njegovo dijete. Zbog toga se požalila Slađi zbog njegovog ponašanja i uvreda koje joj je izgovorio, te je donijla odluku poslije koje nema nazad.

ANELI OGORČENA NA JANJUŠA

-Rekao mi je juče, kad me je Ivana podigla, da ću pi*ati krv i da mi neće biti dobro. Ljuti se što mu okrenem leđa i neću odnose. Ponaša se kao dijete i sve mora da bude po njegovom – rekla je Aneli.

-To je sve zato što niste imali se*s – konstatuje je Slađa.

-Nemoj mi govoriti o se*su , muka mi je da slušam o tome – dodala je Aneli.

-Dobro, moramo da ustanovimo srž problema – zaključila je Slađa.

-Evo sad sjedi sa Urošem kod bazena, iako zna da ne mogu očima da ga gledam. Odvratan mi je kao čovjek. Sve sam povezala u glavi kakva je osoba. Ne vara osjećaj za njega. Ja u suštini znam kakav je on, ali me guši što ga toliko volim – rekla je Aneli.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Ja kapiram da ste se vrijeđali dok nisi bila trudna. Je l’ moguće da si u drugom stanju i da te ne pita kako si. Je l’ tebi to normalno – upitala je Slađa.

-Pa naravno, ja sam mislila da će doći do kreveta bar danas. On se naljuti na mene. Meni je bitno radi porodice da vide promjene kod njega, ali ja izgleda lažem samu sebe – rekla je Aneli.

-Ti ne možeš da budeš nesrećna i da trpiš neke stvari. Ti ipak nosiš njegovo dijete i to je velika stvar, ti kao da si izgubila razum. Ne znam šta se dešava sa tobom – priznala je Slađa.

Janjušev potez razbesneo javnost širom regiona

Između Marka Janjuševića Janjuša i trudne Aneli Ahmić sinoć se desila još jedna skandalozna svađa.

Marko se obrušio na nju i izgovorio joj brojne uvrede, a snimak se pojavio na društvenoj mreži Instagram…

Pročitajte i: Janjuš donio konačnu odluku oko Aneli i bebe: Ne znam kuda ovo vodi? “Od kajanja sada nemam ništa”.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS